Povezane vesti
Na koncertu bubnjarskog dvojca Leskovčani darivali novac za lečenje svoje sugrađanke
Jugmedia 21.08.2024
Koncert bubnjarskog dvojca koji nastupa pod imenom „Dram Čudo Duo“, sinoć je u bašti Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu, okupio ljubitelje ovog zvuka iz Kumanova, Vranja, Surdulice, Aleksinca, Prokuplja, Leskovca. Marko… »
Održan humanitarni koncert pred početak Dram Dum Festa
Stav.life 21.08.2024
Koncert bubnjarskog dvojca koji nastupa pod imenom „Dram Čudo Duo“, sinoć je u bašti Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu, okupio ljubitelje ovog zvuka iz Kumanova, Vranja, Surdulice, Aleksinca, Prokuplja, Leskovca. Marko… »
Bubnjarski dvojac Dram čudo duo održao radionicu i koncert
Jug press 21.08.2024
LESKOVAC Kao najava za ovogodišnji Drum Dum Fest održana je bubnjarska radionica koju će vodili bubnjarski virtuozi Marko Đorđević i Predrag Peđa Milutinović. Ovaj dvojac je nakon radionice održao i koncert, jer nastupaju zajedno i kao duet pod… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 51 minutajoš 27 povezanih

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 57 minutajoš 6 povezanih

Prvi stepen pripravnosti Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih