Повезане вести
Америчка глумица стигла у Сарајево, а сви гледају у једно: Омиљена слаткица са 60 "пресадила" лик жене од 30
Мондо 21.08.2024
Мег Рајан, једна од омиљених глумица, дошла је на Сарајево филм фестивал посебним поводом. Холивудска глумица Мег Рајан (62), последњих година ретко се појављује у јавности, а као разлог томе многи наводе њено лице које је… »
Мег Рајан уручено Почасно Срце Сарајева: "Овај фестивал је пример како заједница може бити јединствена, да су уметност и…
Блиц 21.08.2024
Глумици Мег Рајан, у знак признања за изванредан допринос филмској уметности синоћ је уручено је Почасно Срце Сарајева на Сарајево Филм Фестивалу. „Хвала вам много. Тако сам срећна што сам овде. Хвала Сарајево Филм Фестивалу и… »
Мег Рајан уручена награда "Срце Сарајева": "Срећна сам што сам овде"
Телеграф 21.08.2024
"Ви сте доказ да је различитост моћ и да нас уметност све повезује", рекла је Рајан. Америчкој глумици и редитељки Мег Рајан уручена је награда "Срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности на Сарајево филм фестивалу… »
Вести дана »

Трамп најавио састанак са Путином, а сад каже: ‘Не желим узалудни сусрет’
Јужне вести пре 35 минутајош 20 повезаних

"Овог датума снег и у нижим крајевима": Ристић најавио најхладнију зиму у последњих 20 година
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних

ВИДЕО Дончић носио Лејкерсе на леђима и изводио магију: Леброну се ово десило први пут у каријери, а Батлер погурао Голден Стејт до бљеска
Нова пре 25 минутајош 14 повезаних

Снажан земљотрес погодио Аргентину: Епицентар подрхтавања регистрован код овог града
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 36 минутајош 5 повезаних