Povezane vesti
Milijeva teška ispovest: Odrastao sam u stanu od 400 kvadrata, imao sam svoj park sa fontanom, a onda su mi spaljene sve…
Kurir 21.08.2024
Aleksandar Milić Mili je na domaćoj muzičkoj sceni prisutan nekoliko decenija, a za sve te godine, uprkos ogromnoj popularnosti, uspeo je da za sebe zadrži neke detalje iz života, te da se o njegovoj intimi i prošlosti malo ili skoro ništa ne zna. Iza… »
„Odrastao sam u stanu od 400 kvadrata, a onda je sve spaljeno“: Mili ispričao kako je zbog ratnog zločinca njegova porodica…
Nova 21.08.2024
: Aleksandar Milić Mili je na domaćoj muzičkoj sceni prisutan nekoliko decenija, a za sve te godine, uprkos ogromnoj popularnosti, uspeo je da za sebe zadrži neke detalje iz života, te da se o njegovoj intimi i prošlosti malo ili skoro ništa ne zna. Iza… »
Vesti dana »

Dačić: Privedeno 114 osoba nakon jučerašnjih protesta, povređeno 75 policijskih službenika
N1 Info pre 33 minutajoš 87 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 87 povezanih

Učenici Gimnazije u Valjevu pozivaju na nove proteste nakon policijske brutalnosti
Serbian News Media pre 2 satajoš 8 povezanih

Još Danas i sutra vrućine, pa preokret! Rhmz najavio zahlađenje od ovog datuma: Temperatura pada, biće i pljuskova i grmljavine
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih