Povezane vesti
Gde su i šta rade “kompletni idioti” iz Savamale, oni koji su “srušili državu” 24. aprila 2016.
Nova 21.08.2024
: Više od osam godina prošlo je od rušenja u Savamali, a da odgovorni ili, kako ih je tadašnji premijer Aleksandar Vučić nazvao “kompletni idioti”, još nisu otkriveni. Iako nije teško ni pretpostaviti, a ni zaključiti na osnovu dosadašnjih saznanja ko bi… »
Treća otmica, upad iz 2014. godine i iskaz policajca Veljina (u koji sud ne veruje): Detalji nove presude za slučaj Savamala
Nova 21.08.2024
: Beogradska kompanija "Iskra", čijih je 17 objekata porušeno tokom akcije "fantoma" u Savamali u izbornoj noći u aprilu 2016. godine, dobila je pozitivnu međupresudu Privrednog suda protiv države Srbije, kojom se (za sada nepravosnažno) konstatuje da je… »
OTKRIVAMO Privredni sud: Firma čiji su objekti srušeni u Savamali ima pravo na odštetu od države
Nova 21.08.2024
: Privredni sud u Beogradu nedavno je doneo međupresudu po kojoj su država Srbija, odnosno Ministarstvo unutrašnjih poslova, u obavezi da isplate odštetu firmi “Iskra”, čijih su 17 objekata 2016. godine rušili fantomi u Savamali, otkriva Nova.rs… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 24 minutajoš 65 povezanih

Finska bajka se završila! Nemci ih razbili za finale Evropskog prvenstva
Večernje novosti pre 4 satijoš 38 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 15 minutajoš 22 povezane