Povezane vesti
Američkom influenseru ponovo uništili automobil u Zagrebu: „Da li je to zbog beogradskih tablica“ VIDEO
Nova 21.08.2024
: Američki influenser Džastis Rid doživeo je još jednu neprijatnost u Zagrebu, kada mu je nepoznata osoba probušila gume automobila sa beogradskim tablicama. Džastis Rid na Balkanu se proslavio prošle godine, kada se doselio u Beograd i na društvenim… »
Amerikanac ponovo napadnut u Hrvatskoj zbog srpskih tablica: "Ovde sam se jedino susreo sa nasiljem" VIDEO
B92 21.08.2024
Popularni TikToker iz SAD koji živi i snima na Balkanu, Džastus Rid, na svom TikTok profilu požalio se na još jedan nemili događaj sa kojim se susreo u Zagrebu. Popularnom TikTokeru nepoznati počinioci su probušili gume na automobilu sa beogradskim… »
"Gadite mi se, sramotite Hrvatsku": Amerikanac otišao u Zagreb automobilom sa BG tablicama, doživeo užas
Mondo 21.08.2024
Amerikanac koji je popularan na društvenim mrežama, došao je u Zagreb automobilom sa beogradskim tablicama i doživeo je nešto neočekivano. Amerikanac Džastus Rid požalio se da mu je neko u Zagrebu probušio gume na automobilu. "Gadiš mi se. Ne znam da li… »
Drugi put u šest meseci: Poznati Amerikanac koji putuje Balkanom poludeo od besa u Zagrebu "Ne znam da li si video beogradske…
Blic 21.08.2024
Džastis Rid , Amerikanac koji se nedavno preselio na Balkan, gde obilazi sve eks Ju republike, uglavnom kolima koja bude nostalgiju, ponovo je doživeo veliku neprijatnost u Zagrebu. Nakon što mu je pre skoro pola godine oštećen automobil sa srpskim… »
Poznati Amerikanac poludeo, uništili mu automobil u Zagrebu: "Ne znam da li si video beogradske tablice ili.."
Telegraf 21.08.2024
Preporučujemo. Amerikanac Džestus Rejd koji se preselio na Balkan, i učestvovao u hrvatskom Supertalentu, doživeo je veliku neprijatnost u Zagrebu. Naime, kako je naveo, njemu su dva u šest meseci uništili auto, pa se jedno pita: Da li je to zbog tablica… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Narod se nije uplašio Vučićevih pretnji: Bajkeri na Voždovcu prave buku ispred policijske stanice, Nišlije izašle zbog uhapšenih studenata
Nova pre 20 minutajoš 24 povezane

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 3 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih