Povezane vesti
Bivša Trampova sekretarica iznela šokantne detalje: Nema empatije, morala i laže
B92 21.08.2024
Bivša sekretarica za štampu Donalda Trampa, Stefani Grišam osudila je republikanskog predsedničkog kandidata rekavši da on nema empatije, morala, kao i da ne govori istinu. "Nisam bila samo Trampova pristalica, istinski sam verovala u njega, bila sam… »
Bivša Trampova sekretarica: On nema empatije, morala niti priča istinu
Euronews 21.08.2024
Bivša sekretarica za štampu Donalda Trampa, Stefani Grišam osudila je republikanskog predsedničkog kandidata rekavši da on nema empatije, morala, kao i da ne govori istinu. "Nisam bila samo Trampova pristalica, istinski sam verovala u njega, bila sam… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 53 povezane
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 16 minutajoš 60 povezanih