Повезане вести
"Станојевић ме желео, Крстајић хтео комбинацију": Овако је причао о пропалој проби у Хумској, ево шта каже сад
Телеграф 21.08.2024
Бивши репрезентативац Србије овога пута није желео никога да именује, као што је то урадио у једном интервјуу пре више од 10 година. Бивши српски репрезентативац Стефан Митровић вратио се у родни Београд, где ће у четвртак од… »
Митровића питали да ли је због Звезде додатно мотивисан за Партизан: "Сви знају за кога навијам..."
Телеграф 21.08.2024
Српски репрезентативац истиче да нема посебне мотивације, иако признаје да је присталица црвено-белих. Тренер Гента Вутер Вранкен одржао је конференцију за медије у Хумској пред меч плеј-офа квалификација за Лигу конференција… »
Гент ослабљен стигао на мегдан Партизану: Белгијанци у Хумској без два кључна играча
Телеграф 21.08.2024
Тренер Вутер Вранкен потврдио да двојац није у конкуренцији за дуел против црно-белих. Тренер Гента Вутер Вранкен потврдио је да не може да рачуна на два битна играча за меч против Партизана (четвртак, 20.15) и да у тиму неће… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Н1 Инфо пре 37 минутајош 27 повезаних

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 2 сатајош 33 повезане

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 7 минутајош 33 повезане