Повезане вести

Шеф израелске војне обавештајне службе поднео оставку и преузео одговорност за 7. октобар

Шеф израелске војне обавештајне службе поднео оставку и преузео одговорност за 7. октобар

Политика 21.08.2024
Генерал мајор Ахарон Халива, досадашњи шеф израелске војне обавештајне службе, саопштио је данас да подноси оставку јер је одговоран што није упозорио на могућност напада палестинског Хамаса на југ Израела 7. октобра. Он је… »
Шеф израелских војних обавештајаца преузео одговорност за неуспех у одбрани земље

Шеф израелских војних обавештајаца преузео одговорност за неуспех у одбрани земље

Политика 21.08.2024
ТЕЛ АВИВ - На данашњој церемонији поводом своје оставке одлазећи шеф војне обавештајне службе Израела преузео је одговорност за неуспехе своје земље у одбрани државне границе и напада Хамаса 7. октобра. Генерал-мајор Ахарон… »
Оставка шефа израелских војних обавештајаца, преузео одговорност за неуспех у одбрани земље

Оставка шефа израелских војних обавештајаца, преузео одговорност за неуспех у одбрани земље

Инсајдер 21.08.2024
На церемонији поводом своје оставке одржаној у среду, 21. августа, одлазећи шеф војне обавештајне службе Израела преузео је одговорност за неуспехе земље у одбрани државне границе и напада Хамаса, 7. октобра. Генерал мајор… »
Шеф израелске војне обавештајне службе поднео оставку: Крив сам за 7. октобар и напад Хамаса

Шеф израелске војне обавештајне службе поднео оставку: Крив сам за 7. октобар и напад Хамаса

Курир 21.08.2024
Израелски шеф војне обавештајне Ахарон Халива службе поднео је данас оставку, преузимајући одговорност за неуспех земље да одбрани своје границе у нападу Хамаса 7. октобра 2023. године. Генерал-мајор Ахарон Халива, који је… »
Шеф обавештајне службе поднео оставку; "Крив сам за 7. октобар"

Шеф обавештајне службе поднео оставку; "Крив сам за 7. октобар"

Б92 21.08.2024
Израелски шеф војне обавештајне службе поднео је данас оставку, преузимајући одговорност за неуспех земље да одбрани своје границе у нападу Хамаса 7. октобра 2023. године. Генерал-мајор Ахарон Халива, који је провео 38 година у… »
Шеф израелске војне обавештајне службе дао оставку због напада Хамаса

Шеф израелске војне обавештајне службе дао оставку због напада Хамаса

Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Шеф израелске војне обавештајне службе дао је оставку преузимајући одговорност за неуспех што земља није одбранила своје границе у нападу Хамаса 7. октобра 2023. године. Генерал Ахарон Халива, који је у војсци провео 38… »

Вести дана »