Повезане вести
Проф. др Даница Грујичић: Неповерење у институције главни разлог протеста против рудника литијума
Инсајдер 21.08.2024
Бивша министарка здравља Даница Грујичић изјавила је како у овом тренутку сматра да је неповерење људи у институције државе главни разлог што протестују против рудника литијума, "јер не верују да ће институције које су… »
Грујичић: Већина стручњака које знам је против рудника литијума и ја им верујем
Нова 21.08.2024
: Доскорашња министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је већина стручних људи које зна против рудника литијума и да она нема разлог да им не верује. „С друге стране, слажем се са деканом Рударско-геолошког факултета у… »
Даница Грујичић: Већина стручњака које знам је против рудника литијума и ја им верујем
Бета 21.08.2024
Доскорашња министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је већина стручних људи које зна против рудника литијума и да она нема разлог да им не верује. "С друге стране, слажем се са деканом Рударско-геолошког факултета у… »
Грујичић:Држава да омогући независним стручњацима да сагледају питање литијума
РТВ 21.08.2024
БЕОГРАД - Докторка и доскорашња министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да је важно да држава по питању ископавања литијума омогући независним стручњацима да објективно сагледају ситуацију. "Струка мора на крају… »
Даница Грујичић: Већина стручњака које знам је против рудника литијума и ја им верујем
Нови магазин 21.08.2024
Доскорашња министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је већина стручних људи које зна против рудника литијума и да она нема разлог да им не верује. "С друге стране, слажем се са деканом Рударско-геолошког факултета у… »
Грујичић о протестима против рудника литијума: Грађани не верују институцијама, што није нелогично
Радио 021 21.08.2024
Бивша министарка здравља Даница Грујичић изјавила је како у овом тренутку сматра да је неповерење људи у институције државе главни разлог што протестују против рудника литијума. Како је навела, грађани "не верују да ће… »
Вести дана »
Вучић данас у Бриселу на радној вечери коју приређују Фон дер Лајен и Кошта
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 29 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 24 минутајош 1 повезана