Povezane vesti
Prof. dr Danica Grujičić: Nepoverenje u institucije glavni razlog protesta protiv rudnika litijuma
Insajder 21.08.2024
Bivša ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je kako u ovom trenutku smatra da je nepoverenje ljudi u institucije države glavni razlog što protestuju protiv rudnika litijuma, "jer ne veruju da će institucije koje su zadužene za kontrolu imati… »
Grujičić: Većina stručnjaka koje znam je protiv rudnika litijuma i ja im verujem
Nova 21.08.2024
: Doskorašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je većina stručnih ljudi koje zna protiv rudnika litijuma i da ona nema razlog da im ne veruje. „S druge strane, slažem se sa dekanom Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu… »
Danica Grujičić: Većina stručnjaka koje znam je protiv rudnika litijuma i ja im verujem
Beta 21.08.2024
Doskorašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je većina stručnih ljudi koje zna protiv rudnika litijuma i da ona nema razlog da im ne veruje. "S druge strane, slažem se sa dekanom Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu (Biljanom… »
Grujičić:Država da omogući nezavisnim stručnjacima da sagledaju pitanje litijuma
RTV 21.08.2024
BEOGRAD - Doktorka i doskorašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić ocenila je danas da je važno da država po pitanju iskopavanja litijuma omogući nezavisnim stručnjacima da objektivno sagledaju situaciju. "Struka mora na kraju da se složi šta… »
Danica Grujičić: Većina stručnjaka koje znam je protiv rudnika litijuma i ja im verujem
Novi magazin 21.08.2024
Doskorašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je većina stručnih ljudi koje zna protiv rudnika litijuma i da ona nema razlog da im ne veruje. "S druge strane, slažem se sa dekanom Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu (Biljanom… »
Grujičić o protestima protiv rudnika litijuma: Građani ne veruju institucijama, što nije nelogično
Radio 021 21.08.2024
Bivša ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je kako u ovom trenutku smatra da je nepoverenje ljudi u institucije države glavni razlog što protestuju protiv rudnika litijuma. Kako je navela, građani "ne veruju da će institucije koje su… »
Vesti dana »
Poznat identitet žena stradalih u domu u vojki: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor, oglasilo se Više javno tužilaštvo povodom tragedije
Kurir pre 6 satijoš 46 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Predsednik Vučić: Srdačan i sadržajan razgovor sa Donaldom Trampom, verujem da će da poseti Srbiju
Politika pre 43 minutajoš 28 povezanih