Povezane vesti
Očajan otac neumorno traži sina nemanju Mladić (25) iz Progara sinoć se nije vratio iz Beograda! Evo šta je imao na sebi (foto)…
Dnevnik 21.08.2024
Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad poslednjim autobusom u 00.15 iz Progara i nije se vratio kući. Navikao sam od njega da dođe… »
Nemanja (25) se ukrcao u autobus i nestao, njegov otac moli za pomoć: "Beograd sam okrenuo naopačke, ali nisam ga našao" (foto)…
Kurir 21.08.2024
Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad poslednjim autobusom u 00.15 iz Progara i nije se vratio kući. - Navikao sam od njega da… »
"Beograd sam okrenuo naopačke, ali nisam ga našao": Otac neumorno traži sina Nemanju (25) koji je sinoć nestao
Telegraf 21.08.2024
Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne najk patike i braon majicu sa tačkicama. Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad… »
Vesti dana »

Zbog komentara Medvedeva, Tramp premestio dve nuklearne podmornice
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane

"Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena": Lukašenko udara po Trampu i Zapadu
Mondo pre 4 satijoš 35 povezanih

Protest studenata u blokadi u Beogradu: Ispred Prokopa odata pošta stradalima u padu nadstrešnice, počeo program u Novom Sadu
Blic pre 36 minutajoš 264 povezane

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 5 satijoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 26 povezanih