Povezane vesti
Očajan otac neumorno traži sina nemanju Mladić (25) iz Progara sinoć se nije vratio iz Beograda! Evo šta je imao na sebi (foto)…
Dnevnik 21.08.2024
Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad poslednjim autobusom u 00.15 iz Progara i nije se vratio kući. Navikao sam od njega da dođe… »
Nemanja (25) se ukrcao u autobus i nestao, njegov otac moli za pomoć: "Beograd sam okrenuo naopačke, ali nisam ga našao" (foto)…
Kurir 21.08.2024
Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad poslednjim autobusom u 00.15 iz Progara i nije se vratio kući. - Navikao sam od njega da… »
"Beograd sam okrenuo naopačke, ali nisam ga našao": Otac neumorno traži sina Nemanju (25) koji je sinoć nestao
Telegraf 21.08.2024
Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne najk patike i braon majicu sa tačkicama. Nemanja Avramov (25) poslednji put je viđen sinoć, a njegov otac moli za pomoć i nada se bilo kakvoj informaciji o svom sinu. Kako kaže, on je sinoć otišao u grad… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 16 povezanih
Moguć još snažniji potres: Desetine povređenih u razornom zemljotresu, ali Japan još nije bezbedan, strahuje se i od cunamija
Blic pre 52 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 38 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih