Повезане вести
Коначно има партнера који иде уз њу: ОН је Мелинин нови дечко, свима је већ добро познат
Свет & Скандал 22.08.2024
Дечко Мелине Џиновић је леп, богат и познат Мелина Џиновић у марту ове године решила је да стави тачку на преко 2 деценије дуг брак са Харисом Џиновићем. Како се тада шушкало, креаторка је певача оставила због другог мушкарца… »
"Нисам размишљала, заљубила сам се": Мелина после развода од Хариса љуби дечка бизнисмена, а њене речи о љубави и певачу…
Блиц 22.08.2024
О брзопотезном разводу фолкера Хариса Џиновића и његове дугогодишње супруге, модне креаторке Мелине Галић, месецима уназад се прича. Харис се често оглашава у медијима у вези њиховог развода, док Мелина све време ћути на ову… »
"Мушкарац се код мене о свему пита": Мелина после развода од Хариса ужива крај другог, а има јасан став о везама и браку…
Блиц 21.08.2024
Модна креаторка Мелина Галић недавно се експресно развела од фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а 10 година у браку. О Мелинином новом партнеру одавно се прича, док се она још увек не… »
Вести дана »
Временска прогноза за сутра (8. децембар): Магла, ниска облачност и локални сунчани интервали
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних