Povezane vesti
Tejlor Svift se konačno oglasila povodom otkazivanja koncerata
B92 22.08.2024
Pop zvezda Tejlor Svift kaže da ju je "obuzeo strah" kad su vlasti otkrile plan o pripremi napada na njen koncert u Beču, kao i krivica, jer je izneverila publiku otkazavši tri koncerta u tom gradu. "Otkazivanje koncerata u Beču slama mi srce, a razlog… »
Tejlor Svift: Osetila sam strah i krivicu zbog otkazivanja koncerata u Beču
Politika 22.08.2024
Pop zvezda Tejlor Svift izjavila je da je "obuzeo strah" nakon što su vlasti otkrile plan o pripremi napada na njen koncertni prostor u Beču, kao i krivicu što je izneverila publiku otkazivanjem tri koncerta u tom gradu. Austrijska policija uhapsila je… »
Tejlor Svift: Osetila sam strah i krivicu zbog otkazivanja koncerata u Beču
Vesti online 22.08.2024
Pop zvezda Tejlor Svift izjavila je da je “obuzeo strah” nakon što su vlasti otkrile plan o pripremi napada na njen koncertni prostor u Beču, kao i krivicu što je izneverila publiku otkazivanjem tri koncerta u tom gradu. Austrijska policija uhapsila je… »
Vesti dana »

Srđan Blagojević: Ova utakmica oslikava situaciju u kojoj se nalazimo
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih

Raste broj poginulih u Kijevu: Pogođene škole, bolnice i zgrade: Najmlađa žrtva dete od 6 godina
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana