Повезане вести
Међедовић на УС опену
Радио сто плус 22.08.2024
Међедовић је 137. на АТП листи, а 267. играча света са специјалном позивницом организатора савладао је после два часа и 27 минута игре. Новопазарац је био у прилици да раније заврши меч, с обзиром да ја имао сет предности и… »
Ђоковић против тенисера из квалификација на почетку такмичења на Ју Ес опену
Радио сто плус 22.08.2024
Ђоковић би у другом колу требало да игра против победника дуела сународника Ласла Ђереа и Немца Јана Ленарда Штруфа, а после тога противник би могао да му буде Аустралијанац Алексеј Попирин. На другој страни жреба су остали… »
Међедовић у финалу квалификација за УС опен
Санџак пресс 22.08.2024
Тенисер Хамад Међедовић пласирао се у финале квалификација за Отворено првенство САД у Њујорку, пошто је у другом колу победио Хрвата Дуја Ајдуковића са 2:1 у сетовима (7:6(4), 3:6, 6:1). Међедовић заузима 137. место на АТП… »
Хамад Међедовић у финалу квалификација за УС Опен
ИндексОнлине 22.08.2024
ЊУЈОРК – Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у финале квалификација за последњи гренд слем турнир сезоне, УС Опен, који се игра у Њујорку. Међедовић је јутрос у другом колу квалификација победио Хрвата Дуја Ајдуковића… »
Међедовић добио Хрвата, на корак је од главног жреба УС Опена
Телеграф 22.08.2024
Да ли ће се тамо и наћи, сазнаћемо у четвртак вече. Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у финале квалификација за последњи гренд слем турнир сезоне, УС Опен, који се игра у Њујорку. Међедовић је јутрос у другом колу… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана