Povezane vesti

Srbinu iz Goraždevca kosovski policajac psovao srpsku majku

Srbinu iz Goraždevca kosovski policajac psovao srpsku majku

Politika 22.08.2024
Smišljeno su udarili na mene, izmislili priču kako bi mene i porodicu oterali, a ostale Srbe zaplašili, kaže za „Politiku” Luka Zlatičanin, koji je proveo 48 sati u policijskom pritvoru zbog pesme „Prepelica”. Kosovska Mitrovica – Srbin iz… »
Srbin iz Goraždvca koga je uhapsila kosovska policija: Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio

Srbin iz Goraždvca koga je uhapsila kosovska policija: Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio

Euronews 22.08.2024
Luka Zlatičanin (45) iz Goraždevca koji je uhapšen u nedelju u Goraždevcu, pod optužbom za "izazivanje mržnje i netrpeljivosti", kaže da mu se na teret stavlja nešto što nije učinio, a kao mogući razlog za hapšnjenje navodi činjenicu da je… »
"Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio": Svedočenje muškarca uhapšenog u Goraždevcu

"Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio": Svedočenje muškarca uhapšenog u Goraždevcu

Telegraf 22.08.2024
Sumnja da je mogući razlog hapšenja što je svojevremeno bio inicijator peticije protiv pripadnika tzv. kosovske policije. Luka Zlatičanin (45) iz Goraždevca koji je uhapšen u nedelju u Goraždevcu, pod optužbom za "izazivanje mržnje i… »

Vesti dana »