Повезане вести

Србину из Гораждевца косовски полицајац псовао српску мајку

Србину из Гораждевца косовски полицајац псовао српску мајку

Политика 22.08.2024
Смишљено су ударили на мене, измислили причу како би мене и породицу отерали, а остале Србе заплашили, каже за „Политику” Лука Златичанин, који је провео 48 сати у полицијском притвору због песме „Препелица”. Косовска Митровица… »
Србин из Гораждвца кога је ухапсила косовска полиција: Ставља ми се на терет нешто што нисам учинио

Србин из Гораждвца кога је ухапсила косовска полиција: Ставља ми се на терет нешто што нисам учинио

Еуроневс 22.08.2024
Лука Златичанин (45) из Гораждевца који је ухапшен у недељу у Гораждевцу, под оптужбом за "изазивање мржње и нетрпељивости", каже да му се на терет ставља нешто што није учинио, а као могући разлог за хапшњење наводи… »
"Ставља ми се на терет нешто што нисам учинио": Сведочење мушкарца ухапшеног у Гораждевцу

"Ставља ми се на терет нешто што нисам учинио": Сведочење мушкарца ухапшеног у Гораждевцу

Телеграф 22.08.2024
Сумња да је могући разлог хапшења што је својевремено био иницијатор петиције против припадника тзв. косовске полиције. Лука Златичанин (45) из Гораждевца који је ухапшен у недељу у Гораждевцу, под оптужбом за "изазивање… »

Вести дана »