Povezane vesti
Srbinu iz Goraždevca kosovski policajac psovao srpsku majku
Politika 22.08.2024
Smišljeno su udarili na mene, izmislili priču kako bi mene i porodicu oterali, a ostale Srbe zaplašili, kaže za „Politiku” Luka Zlatičanin, koji je proveo 48 sati u policijskom pritvoru zbog pesme „Prepelica”. Kosovska Mitrovica – Srbin iz Goraždevca… »
Srbin iz Goraždvca koga je uhapsila kosovska policija: Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio
Euronews 22.08.2024
Luka Zlatičanin (45) iz Goraždevca koji je uhapšen u nedelju u Goraždevcu, pod optužbom za "izazivanje mržnje i netrpeljivosti", kaže da mu se na teret stavlja nešto što nije učinio, a kao mogući razlog za hapšnjenje navodi činjenicu da je svojevremeno… »
"Stavlja mi se na teret nešto što nisam učinio": Svedočenje muškarca uhapšenog u Goraždevcu
Telegraf 22.08.2024
Sumnja da je mogući razlog hapšenja što je svojevremeno bio inicijator peticije protiv pripadnika tzv. kosovske policije. Luka Zlatičanin (45) iz Goraždevca koji je uhapšen u nedelju u Goraždevcu, pod optužbom za "izazivanje mržnje i netrpeljivosti"… »
Vesti dana »
Pojas Presvete Bogorodice celivalo 800.000 ljudi: Ispraćaj uz najviše crkvene i državne počasti
Vreme pre 44 minutajoš 16 povezanih
Promenljivo oblačno s lokalnim pljuskovima i sunčanim intervalima: temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Amerikanci gađali iranske radarske položaje! Teheran lansirao dronove ka Ormuskom moreuzu! Primirje na staklenim nogama, nastavak rata sve izvesniji (video)
Kurir pre 49 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Pešak teško povređen u Borči, devojka koja je pala sa motora lakše povređena
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih