Povezane vesti
Novi košarkaš fasciniran crno-belima: „Priljatelji Srbi su mi rekli: Čekaj Partizan?! Moraš da ideš!
Hot sport 22.08.2024
„Govorili su samo lepo o Partizanu!“ Bivši krilni centar Burga, Ajzea Majk, novi je član Partizana i izrazio je oduševljenje što je imao priliku da se predstavi u MTS Dvorani. – Simfonija’ je bila neverovatna. Bio je to samo mali procenat navijača koji… »
"Prijatelji iz Srbije su mi rekli: 'Partizan? Moraš da ideš!"'
Sportske.net 22.08.2024
Bivši krilni centar Burga Ajzea Majk novi je član Partizana, a istakao je da je pod utiscima sa predstavljanja u MTS Dvorani. “‘Simfonija’ je bila neverovatna. Bio je to samo mali procent navijača koji će dolaziti u halu. Vrlo sam uzbuđen zbog… »
"Kontaktirao sam Srbe i oni su rekli: 'Čekaj, Partizan?!'"
B92 22.08.2024
Kanadski košarkaš Ajzea Majk jedno je od novih pojačanja Partizana za narednu sezonu, a sada je otkrio kako je do odluke da se preseli u Beograd došlo. Doskorašnji krilni centar Burga Ajzeja Majk bio je jedan od predstavljenih na crno-beloj simfoniji… »
Majk: Srbi su mi rekli – „Partizan? Moraš tamo da ideš!“
Sport klub 22.08.2024
Prethodne sezone igrao je veoma dobro i izabran je u idealnu petorku Evrokupa. Od narednog oktobra nosiće Partizanov dres u Evroligi, a navijači crno-belih tek treba da ga upoznaju. Doskorašnji krilni centar Burga Ajzeja Majk jedno je od brojnih… »
Vesti dana »
Iranski zvaničnik: Ormuski moreuz otvoren za sve osim za neprijatelje Irana
Beta pre 16 minutajoš 59 povezanih
Šta radi ovaj čovek? Opet je Bogdana zakucao za klupu! Srbin posle sjajne partije doživeo novo poniženje - ponovo nije dobio ni minut! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 25 povezanih
Vojska Ukrajine: Rusi kreću na Konstantinovku; udar dronova na Kijevsku oblast
RTS pre 46 minutajoš 14 povezanih