Povezane vesti
Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Slađa Alegro smršala 30 kilograma
Story 22.08.2024
Žene trudnoću podnose različito. Dok je jednima muka i ne mogu da funkcionišu, druge se osećaju odlično i ne propuštaju aktivnosti kojima su se bavile i pre drugog stanja. Isto je i kada je reč o kilaži, neke se ugoje, druge tek da nabace koji kilogram… »
Slađa Alegro smršala 30 kilograma Imala 82 kg, pa potpuno promenila ishranu i istopila se, ovo je njen jelovnik
Kurir 22.08.2024
Slađa Alegro imala je problem sa kilogramima nakon trudnoće, ali je zahvaljujući dijeti uspela da skine višak. Slađa Alegro se ugojila čak trideset kilograma tokom trudnoće, ali je nakon pravilne ishrane uspela da smrša. - Baš sam bila debela. Imala sam… »
Slađa Alegro smršala 30 kilograma: Imala 82 kg, promenila ovu naviku i istopila se: To jedino daje reazultate
Blic 22.08.2024
Pevačica Slađa Alegro imala je problem sa kilogramima nakon trudnoće, ali je zahvaljujući dijeti uspela da skine višak. Slađa Alegro se ugojila čak trideset kilograma tokom trudnoće, ali je nakon pravilne ishrane uspela da smrša. - Baš sam bila debela… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 50 povezanih

(Tvitovi) micić je zločin koji traje, kao da je juče počeo sa košarkom: Vasa na žestokom udaru „navijača“! Najmanji ofsajd svih vremena?! Nećete verovati kako je Junajted došao do pobede!
Hot sport pre 7 minutajoš 36 povezanih

Veliki problem za Srbiju: Bogdanović povredio zadnju ložu
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 40 povezanih