Povezane vesti
Verila se bivša žena našeg pevača: Bila je u vezi sa Sašom Kovačevićem, pa njegovom kolegi rodila ćerkicu - Sada je…
Blic 22.08.2024
Blogerka Jovana Jocić nakon rastanka od frontmena Magla benda pronašla je svoju sreću. Jovana Jocić na svom Instagram nalogu saopštila je radosne vesti i otkrila da je već tri meseca verena. " Tri meseca kao verenici, ako mi srce tada nije stalo… »
Volela Sašu Kovačevića, drugom pevaču rodila dete, a SAD opet verena! Jovana objavila divne vesti: Ako mi srce tada nije…
Kurir 22.08.2024
Blogerka Jovana Jocić nakon rastanka od frontmena Magla benda pronašla je svoju sreću. Jovana je na svom Instagram nalogu saopštila je radosne vesti i otkrila da je već tri meseca verena. " Tri meseca kao verenici, ako mi srce tada nije stalo, neće… »
Vesti dana »
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 4 satijoš 42 povezane
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 6 satijoš 14 povezanih
Srbija razbila Dance; "Bogdanović odmah čestitao"; Pešić: "Nadam se dogovoru - sezona u Evropi teža nego NBA"
B92 pre 1 satjoš 38 povezanih
Povrede starijeg Novosađanina kog je privela policija toliko teške - urađena amputacija
Radio 021 pre 5 satijoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 5 satijoš 39 povezanih