Povezane vesti
Verila se bivša žena našeg pevača: Bila je u vezi sa Sašom Kovačevićem, pa njegovom kolegi rodila ćerkicu - Sada je podelila…
Blic 22.08.2024
Blogerka Jovana Jocić nakon rastanka od frontmena Magla benda pronašla je svoju sreću. Jovana Jocić na svom Instagram nalogu saopštila je radosne vesti i otkrila da je već tri meseca verena. " Tri meseca kao verenici, ako mi srce tada nije stalo, neće… »
Volela Sašu Kovačevića, drugom pevaču rodila dete, a SAD opet verena! Jovana objavila divne vesti: Ako mi srce tada nije…
Kurir 22.08.2024
Blogerka Jovana Jocić nakon rastanka od frontmena Magla benda pronašla je svoju sreću. Jovana je na svom Instagram nalogu saopštila je radosne vesti i otkrila da je već tri meseca verena. " Tri meseca kao verenici, ako mi srce tada nije stalo, neće… »
Vesti dana »
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 21 minutajoš 31 povezana
NIS-ove pumpe od jutros rade, plaćanje i dalje moguće Dina karticama, kešom i IPS-om
Glas Zaječara pre 36 minutajoš 19 povezanih