Повезане вести

Нанели открио шта је Обрадовић тражио од њега: "Жоц ме то замолио барем 4 пута ове године"

Нанели открио шта је Обрадовић тражио од њега: "Жоц ме то замолио барем 4 пута ове године"

Телеграф 22.08.2024
Тренер Партизана је наводно желео да се Нанели пензионише у црно-белом дресу. Велика прашина дигла се око доскорашњег кошаркаша Џејмса Нанелија, ком су се црно-бели у среду званично захвалили на свему и поручили јавности да… »
КК Партизан: Нанели је на крају сезоне добио сав новац и премије

КК Партизан: Нанели је на крају сезоне добио сав новац и премије

Радио сто плус 22.08.2024
“Након завршетка сезоне 2023/2024, стручни штаб је донео одлуку да играчу не понуди продужетак сарадње. Одлука спортског сектора је била да на тој позицији буду потписани капитен Вања Маринковић и Ајзак Бонга. Када су у питању… »
Партизан се хитно огласио због објава Џејмса Нанелија! "Ово нико није желео, примио је сав новац"

Партизан се хитно огласио због објава Џејмса Нанелија! "Ово нико није желео, примио је сав новац"

Мондо 22.08.2024
КК Партизан издао саопштење због кошаркаша који је напустио клуб. Дан након Партизановог растанка са кошаркашем Џејмсом Нанелијем и после његовог јавног реплицирања председнику Партизана Остоји Мијаиловићу на друштвеним… »
Нанели реаговао на саопштење Партизана: "Знам да си мајстор манипулисања и навикнути лажов..."

Нанели реаговао на саопштење Партизана: "Знам да си мајстор манипулисања и навикнути лажов..."

Телеграф 22.08.2024
Американац се не смирује. Не престаје драма на релацији КК Партизан - Џејмс Нанели, а Американац се поново огласио путем друштвених мрежа. Након што је кошаркаш на Инстаграму изнео оптужбе на рачун председника Остоје… »
Партизан издао хитно саопштење због Џејмса Нанелија!

Партизан издао хитно саопштење због Џејмса Нанелија!

Телеграф 22.08.2024
Кошаркашки клуб Партизање путем својих јавних гласила обавестио да је прекинуо сарадњу са Џејмсом Нанелијем, након чега се јавио и сам Американац који је писао о клубу путем друштвених мрежа. Црно-бели су се због тога… »
Нанели: Жељко је хтео да останем у Партизану док се не пензионишем

Нанели: Жељко је хтео да останем у Партизану док се не пензионишем

Недељник 22.08.2024
Иако је уочи „Црно-беле симфоније“ на којој је у понедељак КК Партизан представио нови тим за сезону 2024-25 било дилеме да ли ће Џејмс Нанели остати у екипи Жељка Обрадовића, председник клуба Остоја Мијаиловић изјавио је јуче… »
Прљавштина испливала на површину! Нанели правио скандалозне испаде: Претио новинарима и ударио шамар играчу Олимпијакоса!

Прљавштина испливала на површину! Нанели правио скандалозне испаде: Претио новинарима и ударио шамар играчу Олимпијакоса!

Курир 22.08.2024
Инцидент са Стефаном Лазаревићем била је само кап која је прелила чашу... Не стишава се бура на релацији Партизан - Џејмс Нанели. Кошаркаш који је оставио велики траг у дресу Партизана на ружан начин се растао са црно-белима… »

Вести дана »