Povezane vesti
Prosinečki odredio spisak za Island i Vels
B92 22.08.2024
Selektor reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki objavio je spisak za mečeve Lige nacija koje ih očekuju početkom septembra. Crna Gora će se u ovom izdanju takmičiti u B ligi, rivali u grupi će joj biti Island i tri dana kasnije reprezentacija Velsa… »
“Bićemo konkurentni u borbi za plasman u elitno društvo”
Sport klub 22.08.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Robert Prosinečki, objavio je spisak igrača za start takmičenja u B diviziji Lige nacija. Crna Gora 6. septembra gostuje Islandu, a tri dana kasnije dočekuje Vels. U grupi je još i selekcija Turske. Na spisku… »
Prosinečki izabrao „sokole“ za Island i Vels
Sport klub 22.08.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Robert Prosinečki, objavio je spisak igrača za start takmičenja u B diviziji Lige nacija. Crna Gora 6. septembra gostuje Islandu, a tri dana kasnije dočekuje Vels. U grupi je još i selekcija Turske. Na spisku… »
Vesti dana »

Policija u Aranđelovcu uhapsila muškarca zbog krađe više od 15.000 evra iz menjačnice
Euronews pre 13 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 33 minutajoš 65 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 2 satajoš 22 povezane