Povezane vesti
Zelenski o operaciji u Kurskoj oblasti: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Politika 22.08.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se… »
Insajder 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". 'Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski oštro poručio: Vraćamo rat tamo odakle je došao
B92 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Vesti online 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat “tamo odakle je došao”. – Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Euronews 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
RTV 22.08.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se… »
Vesti dana »
"Jaknu ću da nosim naredna tri dana", Vučić u Nišu: "Samo minut kasnije shvatio sam da su pečenica i pita sa sirom najbolji čajevi" koje smo probali (foto)
Blic pre 49 minutajoš 39 povezanih
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 48 minutajoš 53 povezane
Vučić posle poruke Lavrova: "Ne pada nam na pamet da otimamo, ali ne možemo da ostanemo ni bez NIS-a, rafinerije ili nafte"
Blic pre 53 minutajoš 41 povezana
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 54 minutajoš 33 povezane