Povezane vesti
Zelenski o operaciji u Kurskoj oblasti: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Insajder 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". 'Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Vesti online 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat “tamo odakle je došao”. – Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski o operaciji u Kurskoj oblasti: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Euronews 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Vesti dana »
Ministarka na slavlju srpskog harmonikaša: Dubravka blista pored kompozitora, došla u mini haljini (video)
Mondo pre 21 minutajoš 29 povezanih
Imunitet ili pomilovanje Vučića? Da li će Vlada Srbije zaštititi Nikolu Selakovića u aferi Generalštab, advokat Šabić o mogućem epilogu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih
Prognoza MMF: Rast ruske privrede se ubrzava, a evo šta čeka Evropu
Sputnik pre 3 satajoš 40 povezanih
Radovi na Novom Beogradu: Zatvara se deo Bulevara Zorana Đinđića, linije 74, 75 i 72N menjaju trasu
Euronews pre 4 satijoš 25 povezanih
„Nešto bi moglo da se dogodi u naredna dva dana“ Tramp najavio nove pregovore SAD i Irana
Dnevnik pre 31 minutajoš 81 povezana