Povezane vesti
Zelenski o operaciji u Kurskoj oblasti: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Insajder 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". 'Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Vesti online 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat “tamo odakle je došao”. – Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Zelenski o operaciji u Kurskoj oblasti: Vraćamo rat tamo odakle je došao
Euronews 22.08.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je operacija u Kurskoj oblasti Rusije apsolutno fer i da Ukrajina vraća rat "tamo odakle je došao". "Upravo sam se vratio iz naše Sumske oblasti, sa granice, iz onih oblasti koje se graniče sa… »
Vesti dana »
Amerika pokrenula žestoke vazdušne napade na Siriju. Meta bila militantna grupa ID: "Pronaći ćemo vas i ubiti bilo gde u svetu" (video)
Blic pre 9 satijoš 4 povezane
Oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom – najviša temperatura oko nula stepeni
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih
Kod Lebana nakon tri i po sata uspostavljen saobraćaj, normalizovan posle tri sata i kod Doljevca
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Veliko iznenađenje: Srbija slavila tek na peterce protiv autsajdera na startu Evropskog prvenstva
Danas pre 7 satijoš 4 povezane