Povezane vesti
Zvezdaš sam od malih nogu, naučen sam da je to jedini pravi put: Novo pojačanje Zvezde iskreno o predstojećoj sezoni!
Hot sport 22.08.2024
Evo šta je imao da kaže. Uroš Plavšić je novi košarkaš Crvene zvezde, ne krije da je svestan kolika su očekivanja od zvezdaške javnosti, ali ističe da je isto veliki plus što je trenirao sa Jokićem i Milutinovim. „Naravno, hteo bi pre svega da kažem da… »
Plavšić: Znači mi dosta što sam trenirao sa Jokićem i Milutinovim
B92 22.08.2024
Novi centar Crvene zvezde Uroš Plavšić je izneo utiske sa početka priprema za novu sezonu. Plavšić je bio deo reprezentacije Srbije koja je na Olimpijskim igrama osvojila bronzanu medalju. "Naravno, hteo bi pre svega da kažem da mi je velika čast što sam… »
Plavšić: U klubu da koristim ono što sam naučio pored Jokića
Sport klub 22.08.2024
Novi centar Crvene zvezde istakao da mu je bila čast što je na OI u Parizu radio sa Jokićem i Milutinovim. Crvena zvezda je počela sa pripremama za narednu sezonu, a jedno od pojačanja je i srpski reprezentativac Uroš Plavšić. – Iza mene je prelepo… »
Vesti dana »

Nis: zvanično podneo SAD-u dopunjeni novi zahtev za odlaganje sankcija: Evo koje je jedno od mogućih rešenja spora
Blic pre 12 minutajoš 28 povezanih

Pregovori Izraela i Hamasa verovatno sutra u omiljenom letovalištu Srba: Netanjahu sazvao vanredni sastanak tokom noći
Blic pre 47 minutajoš 29 povezanih

Kad igra Novak Đoković? Kinezi opet obradovali Srbiju, poznat je novi termin
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Aerodrom u Minhenu postepeno nastavlja letove nakon primećenih dronova
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih

RHMZ je upravo objavio najnoviju prognozu: Miholjskog leta će ipak biti
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih