Povezane vesti
Žene u Iranu: „Doneti pisanu dozvolu muža” da biste dobile posao
Južne vesti 22.08.2024
Getty Images „Na razgovoru za posao su mi tražili da pribavim pisanu izjavu muža da bih dokazala da imam njegovu dozvolu da radim", kaže Neda, koja je magistrirala inženjerstvo nafte i gasa u Iranu. Osećala se poniženo. „Rekla sam im da sam odrasla osoba… »
Žene u Iranu: "Doneti pisanu dozvolu muža” da biste dobile posao
NIN 22.08.2024
"Na razgovoru za posao su mi tražili da pribavim pisanu izjavu muža da bih dokazala da imam njegovu dozvolu da radim", kaže Neda, koja je magistrirala inženjerstvo nafte i gasa u Iranu. Osećala se poniženo. "Rekla sam im da sam odrasla osoba i da sama… »
Žene u Iranu: „Doneti pisanu dozvolu muža” da biste dobile posao
Radio 021 22.08.2024
Iran ima neke od najstrožih rodno zasnovanih zakonskih prepreka za zaposlenje žena u svetu, pa tako i najnižu stopu učešća žena na tržištu rada, pokazuje nedavni izveštaj. Getty Images „Na razgovoru za posao su mi tražili da pribavim pisanu izjavu muža… »
Vesti dana »
Tramp: Iranu rok od 48 sati da otvori Ormuski moreuz, inače će im SAD uništiti elektrane
N1 Info pre 41 minutajoš 41 povezana
Srpska pravoslavna crkva i mladi bračni parovi danas slave Mladence
RTK pre 27 minutajoš 17 povezanih
"Ne odlažite zimsku odeću, biće mraza": Meteorolog Nedeljko Todorović otkrio kakvo nas vreme čeka
Mondo pre 41 minutajoš 15 povezanih
Bivši igrač Mege i Budućnosti na srpskom vređao porodicu Luke Dončića
Sportske.net pre 36 minutajoš 19 povezanih
Parlamentarni izbori u Sloveniji, podjednake šanse za pobedu imaju Golob i Janša
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih