Povezane vesti
Naneli “uzvraća udarac”: Nemoj da lažeš o meni i ja neću govoriti istinu o tebi
Sportski žurnal 22.08.2024
Znam da si majstor manipulisanja i naviknut lažov - naveo je Amerikanac. Saga se nastavlja. Rastanak Partizana i Džejmsa Nanelija nije prošao mirno, kako se možda očekivalo. Prvo se klub oprostio od igrača, a onda je predsednik Ostoja Mijailović objasnio… »
Ti si lažov i manipulator: Objava Nanelija koja će zapaliti internet!
Hot sport 22.08.2024
Oglasio se na Instagramu. Džejms Naneli već par dana vodi rad sa KK Partizan oko navodne klevete, a crno-beli su se oglasili saopštenjem. Ipak nije ni šuter ostao dužan, pa je na Instagramu misteriozno okačio distrek Kendrika Lamara. „Mogu da podebljam… »
Naneli odgovorio Partizanu: "Prestani da govoriš laži o meni i ja neću govoriti istinu o tebi"
B92 22.08.2024
Džejms Naneli, doskorašnji košarkaš Partizana, odgovorio je crno-belima na saopštenje. Saga na relaciji Partizan - Džejms Naneli se nastavlja. Crno-beli su se nedavno oglasili saopštenjem, a sada je stigao odgovor od strane Džejmsa Nanelija. Naneli… »
Opet taj Naneli: ''Nemoj da lažeš o meni, ja neću reći istinu o tebi''
Sportske.net 22.08.2024
Džejms Naneli nikako da se pomiri sa odlukom crno-belih da okončaju saradnju sa njim, ni sa načinom na koji su to uradili. Više puta se na društvenim mrežama oglašavao u poslednja dva dana, a najnoviju poruku je poslao večeras, nedugo pošto je Partizan… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ: U Srbiji nepogode sa gradom i jakim vetrom
Glas Zaječara pre 33 minutajoš 58 povezanih

ECB ne menja kamatne stope, projekcija privrednog rasta revidirana sa 0,9 na 1,2 odsto
Biznis.rs pre 13 minutajoš 22 povezane

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 43 minutajoš 116 povezanih