Повезане вести

Нанели “узвраћа ударац”: Немој да лажеш о мени и ја нећу говорити истину о теби

Нанели “узвраћа ударац”: Немој да лажеш о мени и ја нећу говорити истину о теби

Спортски журнал 22.08.2024
Знам да си мајстор манипулисања и навикнут лажов - навео је Американац. Сага се наставља. Растанак Партизана и Џејмса Нанелија није прошао мирно, како се можда очекивало. Прво се клуб опростио од играча, а онда је председник… »
Ти си лажов и манипулатор: Објава Нанелија која ће запалити интернет!

Ти си лажов и манипулатор: Објава Нанелија која ће запалити интернет!

Хот спорт 22.08.2024
Огласио се на Инстаграму. Џејмс Нанели већ пар дана води рад са КК Партизан око наводне клевете, а црно-бели су се огласили саопштењем. Ипак није ни шутер остао дужан, па је на Инстаграму мистериозно окачио дистрек Кендрика… »
Опет тај Нанели: ''Немој да лажеш о мени, ја нећу рећи истину о теби''

Опет тај Нанели: ''Немој да лажеш о мени, ја нећу рећи истину о теби''

Спортске.нет 22.08.2024
Џејмс Нанели никако да се помири са одлуком црно-белих да окончају сарадњу са њим, ни са начином на који су то урадили. Више пута се на друштвеним мрежама оглашавао у последња два дана, а најновију поруку је послао вечерас… »
Нанели одговорио Партизану: "Престани да говориш лажи о мени и ја нећу говорити истину о теби"

Нанели одговорио Партизану: "Престани да говориш лажи о мени и ја нећу говорити истину о теби"

Б92 22.08.2024
Џејмс Нанели, доскорашњи кошаркаш Партизана, одговорио је црно-белима на саопштење. Сага на релацији Партизан - Џејмс Нанели се наставља. Црно-бели су се недавно огласили саопштењем, а сада је стигао одговор од стране… »

Вести дана »