Povezane vesti
Kamala Haris zvanično kandidatkinja demokrata: Obećavam da ću biti predsednica svih Amerikanaca
Danas 23.08.2024
U završnici konvencije Demokratske stranke, potpredsednica SAD Kamala Haris i formalno je prihvatila kandidaturu za predsednika države i u svom govoru pozvala na okončanje rata u Gazi i pozvala na borbu protiv tiranije širom sveta. Poručila je da… »
Zvanično: Kamala Haris kandidat demokrata na izborima
B92 23.08.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris zvanično je prihvatila je nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru. "U ime naroda, u ime svakog Amerikanca, bez obzira na stranku, rasu, pol ili jezik, u ime moje… »
Kamala Haris zvanično kandidat demokrata na izborima: Narod oduvek moj poslodavac
Insajder 23.08.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris zvanično je prihvatila je nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru. 'U ime naroda, u ime svakog Amerikanca, bez obzira na stranku, rasu, pol ili jezik, u ime moje… »
Kamala zvanično kandidat demokrata na izborima: "Borim se za narod - od sudnice do Bele kuće, to je moj životni posao"
Euronews 23.08.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris zvanično je prihvatila je nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru. "U ime naroda, u ime svakog Amerikanca, bez obzira na stranku, rasu, pol ili jezik, u ime moje… »
Kamala Haris zvanično kandidat demokrata na izborima: Narod je oduvek moj klijent
RTV 23.08.2024
ČIKAGO - Potpredsednica SAD Kamala Haris zvanično je prihvatila je nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru. "U ime naroda, u ime svakog Amerikanca, bez obzira na stranku, rasu, pol ili jezik, u… »
Kamala Haris zvanično kandidat demokrata na izborima: "Narod je oduvek moj klijent"
Telegraf 23.08.2024
Preporučujemo. Potpredsednica SAD Kamala Haris zvanično je prihvatila je nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru. - U ime naroda, u ime svakog Amerikanca, bez obzira na stranku, rasu, pol ili… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 24 satajoš 42 povezane
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih