Повезане вести

Иван Маринковић се развео од Јелене, па папире потписао на вц шољи: "Хитно ми је било, пустио сам и воду"

Иван Маринковић се развео од Јелене, па папире потписао на вц шољи: "Хитно ми је било, пустио сам и воду"

Телеграф 23.08.2024
Препоручујемо. Иван Маринковић и Јелена Маринковић су се и званично развели, што је он потврдио у уживо програму. Наиме, Иван Маринковић је синоћ гостовао у емисији "Народ пита" и том приликом открио да је потписао папире за… »
"Зидови су били крвави, звао сам полицију": Иван Маринковић открио језиве детаље односа са Јеленом: "Тукла ме је годинама"

"Зидови су били крвави, звао сам полицију": Иван Маринковић открио језиве детаље односа са Јеленом: "Тукла ме је годинама"

Блиц 23.08.2024
Иван Маринковић потписао је јуче папире за развод брака, а потом је проговорио о односу са још увек законитом супругом Јеленом Маринковић. Иван Маринковић рекао је како је изгледао његов живот са Јеленом и истакао да је трпео… »
Маринковић открио страшне детаље из брака са Јеленом: "Разбила ми је главу, крв је липтала свуда"

Маринковић открио страшне детаље из брака са Јеленом: "Разбила ми је главу, крв је липтала свуда"

Телеграф 23.08.2024
Након што се званично развео од Јелене Илић, Иван Маринковић изнео је језиве детаље из брака с њом уз тврдњу да га је физички малтретирала. Иван је до детаља описао како је изгледао његов живот са Јеленом, па открио страшне… »
"Разбила ми је главу, липтала је крв" Иван Маринковић након развода открио језиве детаље из брака са Јеленом: Хаварија је…

"Разбила ми је главу, липтала је крв" Иван Маринковић након развода открио језиве детаље из брака са Јеленом: Хаварија је…

Курир 23.08.2024
Иван Маринковић се коначно и званично развео од Јелене Маринковић, када је у згради Пинка потписао папире и заувек ставио тачку на однос са њом. У емисији "Народ пита" Маринковић је открио непознате детаље из односа са њом и… »
Развели се Јелена и Иван Маринковић! Саопштено у програму уживо, открио детаље о имовини

Развели се Јелена и Иван Маринковић! Саопштено у програму уживо, открио детаље о имовини

Ало 23.08.2024
Иван је коначно пристао да потпише папире. Ријалити учесник Иван Маринковић открио је синоћ, приликом гостовања у емисији "Народ пита", да се и званично развео о Јелене. Иван је признао да је потписао папире за развод брака које… »
Тукла ме је, било је крви до колена! Иван Маринковић обелоданио језиве ствари у јавност, мук у студију

Тукла ме је, било је крви до колена! Иван Маринковић обелоданио језиве ствари у јавност, мук у студију

Ало 23.08.2024
Све је обелоданио у јавност. Ријалити учесник Иван Маринковић је синоћ, приликом гостовања у емисији "Народ пита", изговорио страшне ствари на рачун његове још увек законите супруге, Јелене Маринковић. Иван је обелоданио шта се… »

Вести дана »