Povezane vesti
Trgovina ljudima savremeni oblik ropstva: Svako može da bude žrtva, radna eksploatacija globalni problem
Insajder 23.08.2024
U znak sećanja na pobunu zarobljenih Afrikanaca na području današnjeg Haitija i u cilju podizanja svesti o problemu trgovine ljudima, Ujedinjene nacije su 23. avgusta 2004. godine ustanovile današnji dan kao Dan sećanja na trgovinu robljem i njeno… »
Ispovest žrtve trgovine ljudima: Bila sam rob, mafija me ucenjivala, uspela sam da pobegnem
Insajder 23.08.2024
Širom sveta živi oko 25 miliona žrtava trgovine ljudima. Najčešće žrtve su žene i deca, a najdominantniji vid trgovine ljudima je seksualna eksploatacija. Pre 20 godina, Ujedinjene nacije su današnji dan ustanovile kao Dan sećanja na trgovinu… »
Vesti dana »
U Skupštini Srbije usvojen budžet za 2025. godinu, republička kasa teška 2.346,2 milijarde dinara
RTV pre 29 minutajoš 72 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda, crvene rukavice za govornicom pre usvajanja plana regulacije (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Nova komesarka EU za proširenje: Realne su šanse da nekoliko zemalja narednih godina pristupi EU,nadam se i Srbija
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih
Novi napad Rusije dronovima na Kijev, ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice iz Ukrajine
Danas pre 2 satajoš 21 povezana