Povezane vesti
Trgovina ljudima savremeni oblik ropstva: Svako može da bude žrtva, radna eksploatacija globalni problem
Insajder 23.08.2024
U znak sećanja na pobunu zarobljenih Afrikanaca na području današnjeg Haitija i u cilju podizanja svesti o problemu trgovine ljudima, Ujedinjene nacije su 23. avgusta 2004. godine ustanovile današnji dan kao Dan sećanja na trgovinu robljem i njeno… »
Ispovest žrtve trgovine ljudima: Bila sam rob, mafija me ucenjivala, uspela sam da pobegnem
Insajder 23.08.2024
Širom sveta živi oko 25 miliona žrtava trgovine ljudima. Najčešće žrtve su žene i deca, a najdominantniji vid trgovine ljudima je seksualna eksploatacija. Pre 20 godina, Ujedinjene nacije su današnji dan ustanovile kao Dan sećanja na trgovinu robljem i… »
Vesti dana »
Turska - Paragvaj: Au, kakvo poluvreme - totalno ludilo! Gol iz svlačionice, bizaran crveni karton najboljem igraču, masovni sukob fudbalera...
Kurir pre 17 minutajoš 16 povezanih
Kristi razočaran zbog poraza od Maroka na Svetskom prvenstvu
Radio sto plus pre 2 satajoš 8 povezanih
Najbrži gol na Svetskom prvenstvu 2026! Biće teško nadmašiti majstoriju Saibarija protiv Škotske
Večernje novosti pre 3 satajoš 8 povezanih
Ko je dr Vladimir Kecmanović, otac dečaka koji je pucao u „Ribnikaru“?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Đaci iz Srbije osvojili pet medalja na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana