Povezane vesti
Trgovina ljudima savremeni oblik ropstva: Svako može da bude žrtva, radna eksploatacija globalni problem
Insajder 23.08.2024
U znak sećanja na pobunu zarobljenih Afrikanaca na području današnjeg Haitija i u cilju podizanja svesti o problemu trgovine ljudima, Ujedinjene nacije su 23. avgusta 2004. godine ustanovile današnji dan kao Dan sećanja na trgovinu robljem i njeno… »
Ispovest žrtve trgovine ljudima: Bila sam rob, mafija me ucenjivala, uspela sam da pobegnem
Insajder 23.08.2024
Širom sveta živi oko 25 miliona žrtava trgovine ljudima. Najčešće žrtve su žene i deca, a najdominantniji vid trgovine ljudima je seksualna eksploatacija. Pre 20 godina, Ujedinjene nacije su današnji dan ustanovile kao Dan sećanja na trgovinu robljem i… »
Vesti dana »
Nastavljen pad nataliteta u Srbiji: U prvih 11 meseci rođene 53.283 bebe, za 1.886 manje u odnosu na isti period lani
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 40 povezanih
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 20 minutajoš 32 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 2 satajoš 27 povezanih
Dijana Hrka o odluci novosadskog suda: Po drugi put ubijate žrtve i poručujete da su one krivci
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 28 povezanih
"Još učim pravila, možemo do finala Evrolige": Kameron Pejn otkrio zašto nije došao u Partizan pre 2 meseca
Mondo pre 1 minutjoš 31 povezana