Повезане вести
Бен Афлек преварио жену са дадиљом па све порицао: Виђали се по хотелима, Џенифер све сазнала из медија, а он се овако бранио…
Курир 23.08.2024
Вест о разводу глумца Бена Афлека и певачице Џенифер Лопез обишла је планету. Бену је ово други развод, а пре брака са Џеј Ло је 13 година носио бурму коју му је дала Џенифер Гарнер. Њих двоје су у браку провели 13 година… »
Џеј Ло у епизоди "Све твоје зло је у мени, ја сам те другој доброг дала": Бен крај бивше жене, а њен дечко луди
Мондо 23.08.2024
Извори блиски Џенифер сматрају да је певачица од Бена направила правог породичног човека и сјајног оца. Након што се појавила информација да се Џенифер Лопез и Бен Афлек разводе, многи су брже-боље уперили прстом у латино… »
Џеј Ло и Бен Афлек нису причали ни на меденом месецу: Папараци снимили све испаде, преко једне ствари глумац није могао да…
Курир 23.08.2024
Џнифер Лопез је пре два дана и званично поднела захтев за развод брака од Бена Афлека, на другу годишњицу брака. Иако се о краху романсе шушкало дуго, чини се да нико није био спреман за заваничну потврду вести. Како наводе… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер САД псовао, понижавао и бацао мапе
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мицкоски: ВМРО ДПМНЕ у првом кругу локалних избора победио у више од 30 општина
Данас пре 3 сатајош 5 повезаних

До 30. октобра рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана