Povezane vesti
"Idem svojoj kući da umrem..." Naša voditeljka se borila za potomstvo, pa doživela pakao: Osušila sam se...
Kurir 23.08.2024
Bivša voditeljka Olja Crnogorac otvoreno je govorila o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemom sa kojim se suočavala. Olja Crnogorac otkrila je da joj je u jednom trenutku život visio o koncu. - Dođe dan u životu svake žene, kada želiš da… »
"Kroz plač sam rekla:'idem ja svojoj kući da umrem'" Naša voditeljka se borila za potomstvo, pa doživela pakao: "Osušila…
Blic 23.08.2024
Bivša voditeljka Olja Crnogorac otvoreno je govorila o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemom sa kojim se suočavala. Olja Crnogorac otkrila je da joj je u jednom trenutku život visio o koncu. - Dođe dan u životu svake žene, kada želiš da… »
Vesti dana »
Nova blokada suda u Novom Sadu: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 0 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
Njoj je za dlaku izmakla pobeda na Montesongu: NeonoeN predstavlja Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako su bodovi dodeljeni - publika je imala drugog favorita (foto)
Blic pre 48 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih