Povezane vesti
"Idem svojoj kući da umrem..." Naša voditeljka se borila za potomstvo, pa doživela pakao: Osušila sam se...
Kurir 23.08.2024
Bivša voditeljka Olja Crnogorac otvoreno je govorila o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemom sa kojim se suočavala. Olja Crnogorac otkrila je da joj je u jednom trenutku život visio o koncu. - Dođe dan u životu svake žene, kada želiš da imaš deo… »
"Kroz plač sam rekla:'idem ja svojoj kući da umrem'" Naša voditeljka se borila za potomstvo, pa doživela pakao: "Osušila sam…
Blic 23.08.2024
Bivša voditeljka Olja Crnogorac otvoreno je govorila o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemom sa kojim se suočavala. Olja Crnogorac otkrila je da joj je u jednom trenutku život visio o koncu. - Dođe dan u životu svake žene, kada želiš da imaš deo… »
Vesti dana »
Zelenski: Spreman sam da promenim zakon za organizovanje izbora u Ukrajini
Sputnik pre 45 minutajoš 37 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 4 satijoš 27 povezanih
Biografija Srbina koji je došao na čelo BMW-a: Ima doktorat, diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu, a radnici ga zbog ovoga obožavaju
Kurir pre 3 satajoš 34 povezane
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 41 minutajoš 55 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 satijoš 32 povezane