Povezane vesti
"Miljana spava kod mene, uskoro idemo na more zajedno" Ivan Marinković o pomirenju sa Kulićevom, evo kako izgleda njihov odnos…
Kurir 23.08.2024
Ivan Marinković se zvanično razveo od Jelene Ilić, a priznaje da je sada sa bivšom partnerkom, Miljanom Kulić u odličnim odnosima. Miljana i Ivan planiraju i da idu zajedno na odmor, a ona se trenutno nalazi u njegovom stanu u Beogradu. - Miljana i ja… »
"Miljana spava kod mene u stanu u Beogradu, idemo zajedno na more": Ivan Marinković o pomirenju sa Kulićkom - otkrio planove
Blic 23.08.2024
Ivan Marinković se zvanično razveo od Jelene Ilić, a priznaje da je sada sa bivšom partnerkom, Miljanom Kulić u odličnim odnosima. Miljana i Ivan planiraju i da idu zajedno na odmor, a ona se trenutno nalazi u njegovom stanu u Beogradu. - Miljana i ja… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 4 satijoš 31 povezana
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 55 minutajoš 48 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih
Vremenska prognoza za sutra (8. decembar): Magla, niska oblačnost i lokalni sunčani intervali
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih