Povezane vesti
"Uzeo mi je zlatnu medalju u Turskoj 2017.godine...": Bogdan "uzvratio" Dragiću i oduševio šmekerskim potezom
Telegraf 24.08.2024
Kapiten Srbije oduševio sve prisutne na humanitarnoj gala večeri. Sve je spremno za spektkl u okviru kojeg će ove subote u Ljubljani biti odigrana oproštajna utakmica legendarnog slovenačkog asa, Gorana Dragića. Samu uvertira u meč napravaljena je… »
Osveta Bogdanovića: Uzeo mi je zlatnu medalju, a ja mu sad uzimam dres
Politika 24.08.2024
Na humanitarnoj aukciji koja je održana pred oproštajnu utakmicu Gorana Dragića, dres sa poslednje utakmice slovenačkog košarkaša kupio je Bogdan Bogdanović i to kako bi mu se „osvetio“. Velike košarkaške zvezde prisustvovale su humanitarnoj… »
Bogdanović napravio šou na gala večeri! Za tren ostao bez 22.000 evra, pa izašao na binu i obratio se legendi: Uzeo si mi…
Kurir 24.08.2024
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović biće deo velikog spektakla u Ljubljani. Bogdanović će zaigrati na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića, legendarnog slovenačkog košarkaša. Utakmica je na programu u subotu uveče u hali "Stožice", a… »
Vesti dana »
IDF: Hezbolahov poligon lociran na 200 metara od baze UNIFIL-a; beba stara 15 dana spasena iz ruševina u Gazi
RTS pre 6 minutajoš 32 povezane
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 6 satijoš 3 povezane