Povezane vesti
Bogdanović se „revanširao“ dragiću za bolan poraz: Kapiten Srbije na pravi način potrošio 22.000 evra! (video)
Hot sport 24.08.2024
Human potez Bogdanovića! U subotu od 20 časova, košarkaški svet će biti svedok nesvakidašnjeg događaja – oproštaja Gorana Dragića od profesionalne košarke. Ovaj spektakl će se odigrati u dvorani Stožice u Ljubljani. Spektaklu je prethodila… »
VIDEO Bogdanović se šmekerski „osvetio“ Dragiću: „Uzeo mi je zlato, sad ja njemu uzimam dres“
Nova 24.08.2024
: Sve je spremno za spektakl u Ljubljani, gde će ove subote biti odigrana oproštajna utakmica legendarnog slovenačkog košarkaša Gorana Dragića. Uvertira u ovaj poseban događaj napravljena je u petak na biznis forumu, kao i na humanitarnoj gala… »
Hit scena: On je meni uzeo zlato, ja ću njemu dres! Bogdanović iskeširao 22.000 evra za ovo (video)
Dnevnik 24.08.2024
Pred oproštajnu utakmicu Gorana Dragića održana je humanitarna aukcija, gde je ulog bio potpisan dres Gorana Dragića sa oproštajne utakmice. Dragić je ponudio 20 000 evra, a samo nekoliko trenutka kasnije, u aukciju se uključio i Bogdan… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 2 satajoš 30 povezanih
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 34 minutajoš 13 povezanih
Akcija ‘Zastani, Srbijo’ u znak sjećanja na 15 poginulih u Novom Sadu
Al Jazeera pre 5 satijoš 47 povezanih