Povezane vesti
Viralni recept sa TikToka udvostručio prodaju krastavaca na Islandu
Radio 021 24.08.2024
Supermarketi na Islandu našli su se u problemu pošto ne mogu da nabave dovoljne količine krastavca za kojima je potražnja naglo skočila posle viralne objave jednog recepta za salatu od ove namirnice. Sve je počelo nakon što su influenseri u toj zemlji na… »
Velika potražnja za krastavcima na Islandu zbog TikTok trenda: Viralni recept za salatu udvostručio prodaju
Euronews 24.08.2024
Supermarketi na Islandu našli su se u problemu pošto ne mogu da nabave dovoljne količine krastavca za kojima je potražnja naglo skočila posle viralne objave jednog recepta za salatu od ove namirnice. Sve je počelo nakon što su influenseri u toj zemlji na… »
Zbog ove viralne salate na Tik-Toku vlada nestašica krastavca: Da li ste je probali?
Telegraf 24.08.2024
Prodaja krastavca se više nego udvostručila. Supermarketi na Islandu našli su se u problemu pošto ne mogu da nabave dovoljne količine krastavca za kojima je potražnja naglo skočila posle viralne objave jednog recepta za salatu od ove namirnice. Sve je… »
Vesti dana »
Danas promenljivo, susnežica i sneg u većini krajeva: U ovom delu Srbije će biti ledeno
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju bivšim vođama tzv. OVK
RTV pre 30 minutajoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 15 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 35 minutajoš 2 povezane