Povezane vesti

Đoković Amerikancima: Imali ste sreće protiv Srbije u košarci na Olimpijskim igrama

Đoković Amerikancima: Imali ste sreće protiv Srbije u košarci na Olimpijskim igrama

Politika 24.08.2024
NjUJORK – Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je Amerikancima da su imali sreće u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu protiv košarkađa Srbije. "Moram da vam čestitam na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije… »
Alkaraz o povredi, Sineru i emocijama posle poraza od Novaka

Alkaraz o povredi, Sineru i emocijama posle poraza od Novaka

Sport klub 24.08.2024
Treći teniser sveta Karlos Alkaraz kaže da povreda skočnog zgloba nije ozbiljna i da će u nedelju maksimalno trenirati. od reportera Sport kluba iz Njujorka U subotu je Španac iskrenuo skočni zglob. „Mislim da je sve OK. Prekinuo sam trening iz… »
"Povreda? Mislim da je sve okej; Đoković? Zaslužio je"

"Povreda? Mislim da je sve okej; Đoković? Zaslužio je"

B92 24.08.2024
Karlos Alkaras je upitan da prokomentariše i povredu zgloba na nozi tokom treninga na US openu, zbog koje je zabrinuo svoje navijače, ali i finale Olimpijskih igara protiv Novaka Đokovića. "Mislim da je sve okej. Iz predostrožnosti sam zaustavio… »
Đokovićeva poruka Amerikancima:Imali ste sreće protiv Srbije u košarci na OI

Đokovićeva poruka Amerikancima:Imali ste sreće protiv Srbije u košarci na OI

Dnevnik 24.08.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je Amerikancima da su imali sreće u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu protiv košarkaša Srbije. "Moram da vam čestitam na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da… »
Tijafo: Novak ima 45 godina, a i dalje sve osvaja

Tijafo: Novak ima 45 godina, a i dalje sve osvaja

Sport klub 24.08.2024
Američki teniser Frensis Tijafo odao je priznanje Novaku Đokoviću na osvajanju olimpijskog zlata. od reportera Sport kluba iz Njujorka Tijafo je potencijalni Đokovićev protivnik u osmini finala US opena, a dotad obojica moraju da dobiju po tri meča… »
Novak "potkačio" Amerikance: "Drim tim je bio na konopcima"

Novak "potkačio" Amerikance: "Drim tim je bio na konopcima"

Sportske.net 24.08.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je Amerikancima da su imali sreće u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu protiv košarkađa Srbije. "Moram da vam čestitam na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da… »
Novak došao u Njujork i odmah "pecnuo" Amerikance: Natrljao im na nos krađu protiv Srbije

Novak došao u Njujork i odmah "pecnuo" Amerikance: Natrljao im na nos krađu protiv Srbije

Mondo 24.08.2024
Novak Đoković pecnuo Amerikance za to što su imali "mnogo sreće" protiv Srbije na Olimpijskim igrama, a dobro znamo šta to znači. Srpski teniser Novak Đoković već nekoliko dana je u Njujorku gde se sprema za početak US Opena, a dani su mu… »
Đoković – Amerikancima: Imali ste sreće u Parizu

Đoković – Amerikancima: Imali ste sreće u Parizu

Sportski žurnal 24.08.2024
”Nole nacionale” slikovito objasnio domaćinu US opena „ko je ko” u svetskoj košarci. Novak Đoković već ustaljeno privodi pripreme kraju za US open i premijerni duel s moldavskim teniserom Raduom Albotom, usput duhovitim dosetkama uveseljava… »
Đoković pecnuo Amerikance zbog košarke: Trebalo je da izgubite, imali smo vas "na konopcima"

Đoković pecnuo Amerikance zbog košarke: Trebalo je da izgubite, imali smo vas "na konopcima"

Večernje novosti 24.08.2024
NOVAK Đoković priprema se za Ju-Es open gde će pokušati da osvoji 25. grend slem trofej. On je još jednom iskoristio priliku da se podsetio košarkaške utakmice Srbija - SAD na Olimpijskim igrama u Parizu. Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Nole je… »
Đoković pecnuo Amerikance: "Trebalo je da izgubite, imali ste sreće" VIDEO

Đoković pecnuo Amerikance: "Trebalo je da izgubite, imali ste sreće" VIDEO

B92 24.08.2024
Srpski teniser Novak Đoković sprema se za predstojeći US Open, gde će takmičenje započeti u ponedeljak. Đoković je u Njujork stigao nakon osvajanja olimpijskog zlata u Parizu, a srpskoj javnosti u sećanju je ostao i polufinalni duel košarkaša… »

Vesti dana »