Повезане вести
Миливојевић: Не познајем Шолака, али сам сасвим сигуран да никада није позивао на убиство Вучића
Н1 Инфо 24.08.2024
Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »
Миливојевић: Не познајем Шолака, али сам сасвим сигуран да никада није позивао на убиство Вучића
Нова 24.08.2024
: Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »
Срђан Миливојевић: Драгана Шолака не познајем, али…
Данас 24.08.2024
Срђан Миливојевић, народни посланик Демократске странке, реаговао је на видео поруку Александра Вучића, председника Србија, да се је иза спровођења револуције и идеје да буде убијен, Драган Шолак, власник Јунајтед медије… »
Нови магазин 24.08.2024
Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана