Povezane vesti

Milivojević: Ne poznajem Šolaka, ali sam sasvim siguran da nikada nije pozivao na ubistvo Vučića

Milivojević: Ne poznajem Šolaka, ali sam sasvim siguran da nikada nije pozivao na ubistvo Vučića

N1 Info 24.08.2024
Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije… »

Nova 24.08.2024
: Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije… »
Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali…

Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali…

Danas 24.08.2024
Srđan Milivojević, narodni poslanik Demokratske stranke, reagovao je na video poruku Aleksandra Vučića, predsednika Srbija, da se je iza sprovođenja revolucije i ideje da bude ubijen, Dragan Šolak, vlasnik Junajted medije. Milivojević je odgovorio… »

Novi magazin 24.08.2024
Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije… »

Vesti dana »