Повезане вести

Миливојевић: Не познајем Шолака, али сам сасвим сигуран да никада није позивао на убиство Вучића

Миливојевић: Не познајем Шолака, али сам сасвим сигуран да никада није позивао на убиство Вучића

Н1 Инфо 24.08.2024
Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »

Нова 24.08.2024
: Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »
Срђан Миливојевић: Драгана Шолака не познајем, али…

Срђан Миливојевић: Драгана Шолака не познајем, али…

Данас 24.08.2024
Срђан Миливојевић, народни посланик Демократске странке, реаговао је на видео поруку Александра Вучића, председника Србија, да се је иза спровођења револуције и идеје да буде убијен, Драган Шолак, власник Јунајтед медије… »

Нови магазин 24.08.2024
Народни посланик Срђан Миливојевић реаговао је на оптужбе председника Србије Александра Вучића да опозиција и сувласник Унитед групе Драган Шолак желе да га убију, наводећи да Шолака не познаје, али да је сасвим сигуран да он… »

Вести дана »