Povezane vesti
Milivojević: Ne poznajem Šolaka, ali sam sasvim siguran da nikada nije pozivao na ubistvo Vučića
N1 Info 24.08.2024
Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije izgovorio neku… »
Milivojević: Ne poznajem Šolaka, ali sam sasvim siguran da nikada nije pozivao na ubistvo Vučića
Nova 24.08.2024
: Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije izgovorio neku… »
Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali…
Danas 24.08.2024
Srđan Milivojević, narodni poslanik Demokratske stranke, reagovao je na video poruku Aleksandra Vučića, predsednika Srbija, da se je iza sprovođenja revolucije i ideje da bude ubijen, Dragan Šolak, vlasnik Junajted medije. Milivojević je odgovorio… »
Novi magazin 24.08.2024
Narodni poslanik Srđan Milivojević reagovao je na optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija i suvlasnik United grupe Dragan Šolak žele da ga ubiju, navodeći da Šolaka ne poznaje, ali da je sasvim siguran da on nikada nije izgovorio neku… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 4 minutajoš 17 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Masovni udari na Zaporošku oblast: Vazdušni i artiljerijski napadi, tri osobe izgubile život
Euronews pre 4 minutajoš 9 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 54 minutajoš 7 povezanih

Sudar dva automobila kod Bežanijskog groblja, dva muškarca lakše povređena
Euronews pre 34 minutajoš 5 povezanih