Povezane vesti

Ilda potvrdila najcrnje vesti: Otišla je kod voljenog Šabana, počivaj u miru, dušo moja

Ilda potvrdila najcrnje vesti: Otišla je kod voljenog Šabana, počivaj u miru, dušo moja

Story 24.08.2024
Pevač Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine, a porodica Šaulić danas je izgubila još jednog člana. Poznato je da je Šaban izuzetno bio vezan za svoju sestru Sarajku koja je preminula posle kraće bolesti u 76. godini. - Jutros je… »
"Otišla si kod svog brata dušo moja": Ilda Šaulić neutešna zbog smrti tetke: "Voljena"

"Otišla si kod svog brata dušo moja": Ilda Šaulić neutešna zbog smrti tetke: "Voljena"

Blic 24.08.2024
Ilda Šaulić, ćerka legende narodne muzike, Šabana Šaulića na svom Instagram profilu oprostila se od tetke koja je umrla. Ilda je tetki posvetila dirljive reči. - Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svog brata . Počivaj u miru dušo moja -… »
"Slao je, davao, nije pitao, samo gurne u džep" Ovako je sestra Šabana Šaulića pričala o bratu, njene reči cepaju srce na…

"Slao je, davao, nije pitao, samo gurne u džep" Ovako je sestra Šabana Šaulića pričala o bratu, njene reči cepaju srce na…

Kurir 24.08.2024
Sarajka Šaulić Cakić, sestra pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, preminula je u 76. godini, posle kraće bolesti. Tužnu vest za porodicu Šaulić na Fejsbuk profilu objavio je Hasan Duduć. Sarajka je, kako su mediji pisali, poslednjih… »
"Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svog brata" Ilda Šaulić potresnim rečima oprostila se očeve sestre

"Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svog brata" Ilda Šaulić potresnim rečima oprostila se očeve sestre

Kurir 24.08.2024
Sarajka Šaulić Cakić, sestra pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, preminula je u 76. godini, posle kraće bolesti. Tužnu vest za porodicu Šaulić na Fejsbuk profilu objavio je Hasan Duduć. "Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod… »

Vesti dana »