Повезане вести

Холивуд плаче за драганом косјерином: Водитељка очарала стајлингом! У моћној хаљини се појавила на прослави РТС и показала…

Холивуд плаче за драганом косјерином: Водитељка очарала стајлингом! У моћној хаљини се појавила на прослави РТС и показала…

Блиц 24.08.2024
Поводом 100-годишњице Радио Београда, синоћ је одржан коктел испред зграде РТС-а у Таковској 10. Бројне познате личности, као и људи који су стварали историју српског новинарства биле су на овом пријему, а програм је водила… »
(Видео) "имао сам трећи пут корону, у изолацији сам гледао олимпијаду": Радош Бајић о здравственом стању, својим делима и…

(Видео) "имао сам трећи пут корону, у изолацији сам гледао олимпијаду": Радош Бајић о здравственом стању, својим делима и…

Блиц 24.08.2024
Поводом 100-годишњице Радио Београда, одржан је коктел испред зграде РТС-а у Таковској 10. На догађају појавиле су се бројне јавне личности међу којима је био и Радош Бајић. Бајић је за "Блиц" говорио о феномену његовог… »
Радио Београд прославио 100 година: Све врви од познатих: Коктел у част јубилеја окупио звезде српске сцене

Радио Београд прославио 100 година: Све врви од познатих: Коктел у част јубилеја окупио звезде српске сцене

Блиц 23.08.2024
Поводом 100-годишњице Радио Београда, одржан је коктел испред зграде РТС-а у Таковској 10. Бројне познате личности, као и људи који су стварали историју српског новинарства биле су на овом пријему. Од добро познатих лица са… »

Вести дана »