Повезане вести

Новак пред УС Опен причао о јуниорским данима, Синеру, Алкаразу, па поручио: "Увек ми је циљ финале и титула"

Новак пред УС Опен причао о јуниорским данима, Синеру, Алкаразу, па поручио: "Увек ми је циљ финале и титула"

Телеграф 24.08.2024
Препоручујемо. Пред нама је почетка новог издања УС Опена, а најбољи српски тенисер Новак Ђоковић покушаће да одбрани титулу освојену прошле године. Тим поводом, Новак је одржао конференцију за медије, где је говорио о… »
Новак Ђоковић добио питање о Синеру и допингу, па поручио: "Нећу улазити у то... Али да ли је третман исти?"

Новак Ђоковић добио питање о Синеру и допингу, па поручио: "Нећу улазити у то... Али да ли је третман исти?"

Телеграф 24.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Њујорку где га ускоро турнри на последњем Гренд слем турниру у години, пошто ће бранити титулу на УС Опену. У складу с тим, он је говорио и на јубиларној конференцији пред… »
Алкараза упитали о Синеру и допинг скаданалу, Шпанац поручио само једно: "Ја верујем у чист спорт..."

Алкараза упитали о Синеру и допинг скаданалу, Шпанац поручио само једно: "Ја верујем у чист спорт..."

Телеграф 24.08.2024
Препоручујемо. Веома мало је остало до почетка УС Опена, а своју јубиларну конференцију пред турнир је имао и Карлос Алкараз, тренутно трећи човек на свету. Шпанац је одговарао на питања новинара, било их је разних, а једно се… »
Алкараза пред УС Опен питали о поразу од Новака на ОИ: "То ми је било једно од најбитнијих финала у каријери"

Алкараза пред УС Опен питали о поразу од Новака на ОИ: "То ми је било једно од најбитнијих финала у каријери"

Телеграф 24.08.2024
Препоручујемо. Ближи се почетак новог издања УС Опена, где ће најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић покушати да одбрани пехар освојен прошле године. Ипак, неће Новак имати лак задатак, пошто ће му највећи конкуренти бити Јаник… »
Први који је "пецнуо" Синера после допинг скандала: Американац питао за ствар која никоме није јасна

Први који је "пецнуо" Синера после допинг скандала: Американац питао за ствар која никоме није јасна

Мондо 24.08.2024
Тејлор Фриц питао јавно како је могуће да неки тенисери буду кажњавани, а други пак не када пропусте допинг тестирање. Италијански тенисер Јаник Синер био је позитиван на допинг тесту у марту, међутим наставио је да се такмичи… »
Синер загрмео пред новинарима у јеку допинг скандала! Колеге га редом прозивале, он одговорио: Сада знам ко ми је пријатељ!

Синер загрмео пред новинарима у јеку допинг скандала! Колеге га редом прозивале, он одговорио: Сада знам ко ми је пријатељ!

Курир 24.08.2024
Јаник Синер је први пут јавно говорио о допинг скандалу који претходних дана потреса свет тениса. Италијан је два пута ове године имао позитиван тест, али је, барем за сада, прошао без озбиљније казне. Доставио је објашњење… »

Вести дана »