Povezane vesti
Zameniću maju, imam jezičinu! Nova učesnica Elite odmah zapretila batinama, žestoko izvređala Filipa Cara
Alo 24.08.2024
Odmah je izjavama privukla veliku pažnju. Početak Elite 8 i Farme 8 se bliži, a poznato je i ko će se sve useliti na velelepno imanje od 7. septembra. Ekipa Alo! dane provodi ispred Pinka, gde tokom celog dana pristižu učesnici kako bi snimili profil za… »
"Zameniću Maju Marinković" Nova učesnica Elite najavila haos: "Imam jezičinu i konfliktna sam osoba"
Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijaliti programa na televiziji Pink se približava, a ispred zgrade medijske kuće na Dedinju svakodnevno je gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore i snimanje profila. Među njima se ističe nova učesnica, Jelena iz… »
Kažu da je ona najlepša učesnica Elite 8! Stigla ispred Pinka i napravila haos, takmičari će odlepiti za njom!
Alo 24.08.2024
Sve oči bile su uprte u nju. Početak Elite 8 je veoma blizu, a ispred zgrade Pinka gotovo svakodnevno pristižu novi učesnici koji pregovaraju ili snimaju profile za novu sezonu rijalitija. Jedna od njih je i izvesna Sandra Obradović, koju su novinari… »
"Ne ide mi se u školu, ja sam nova Maja Marinković" Nova rijaliti učesnica otkrila detalje o starleti: Upoznala sam je u Budvi!…
Kurir 24.08.2024
Ovih dana gotovo svakodnevno velika je gužva ispred zgrade televizije Pink na Dedinju gde budući učesnici rijaliti projekata ove medijske kuće dolaze na pregovore, potpisivanja ugovora i snimanje profila, kako bi sve bilo spremno do početka " Elite" koji… »
Nova sezona rijalitija na pomolu: Pogledajte ko je sve viđen ispred Pinka, uključujući poznatu pevačicu!
Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijalitija uskoro kreće, a ispred zgrade televizije Pink na Dedinju vlada velika gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore, potpisivanja ugovora i snimanje profila za nadolazeći rijaliti projekat "Elite", koji počinje 7… »
Otac mi je lomio kosti, spasila sam se kad je umro! Stravična ispovest učesnice Elite 8: "Skinuli su me golu..."
Alo 24.08.2024
Progovorila je kroz suze o stravičnim stvarima. Buduća stanarka Bele kuće i učesnica Elite 8, pevačica Matea Stanković, definitivno je odmah skrenula pažnju na sebe zbog svog izgleda, ali i zbog energije. Nedavno se pojavila na snimanju profila za novu… »
Nova učesnica Elite 8 liči na Dušicu Jakovljević! Keti povezuju s Ivanom Marinkovićem: "Ne plašim se Miljane"
Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Budući učesnici rijaliti programa "Elita 8" uveliko se spremaju za ulazak u popularni šou, a među njima je i Katarina Samardžić, poznata kao Keti Kuvarica. Na prvim pripremama za sezonu, Keti je izazvala pažnju zbog fizičke sličnosti sa… »
Dvojnica dušice Jakovljević ulazi u elitu 8! Već je povezuju sa ovim rijaliti igračem, a tek kada budete videli kako izgleda!…
Alo 24.08.2024
Katarina Samardžić, poznata kao Keti Kuvarica, uskoro će postati učesnica rijalitija "Elita". Početak Elite 8 i Farme 8 se bliži, a poznato je i ko će se sve useliti na velelepno imanje od 7. septembra. Budući učesnici rijaliti programa uveliko se… »
Pevačica raskinula sa devojkom, a sada ulazi u elitu 8! Ogolila svoju dušu, pa priznala sve javno
Alo 24.08.2024
Početak Elite 8 i Farme 8 se bliži, a poznato je i ko će se sve useliti na velelepno imanje od 7. septembra. Pevačica Matea Stanković, u medijima poznatija kao kraljica bakšiša, nedavno je priznala da je bise*sualnog opredeljenja, i da je nedavno… »
Vesti dana »

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 10 minutajoš 3 povezane

Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na gradilištu "Beograda na vodi"
RTS pre 16 minutajoš 1 povezana