Povezane vesti

"Zameniću Maju Marinković" Nova učesnica Elite najavila haos: "Imam jezičinu i konfliktna sam osoba"

"Zameniću Maju Marinković" Nova učesnica Elite najavila haos: "Imam jezičinu i konfliktna sam osoba"

Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijaliti programa na televiziji Pink se približava, a ispred zgrade medijske kuće na Dedinju svakodnevno je gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore i snimanje profila. Među njima se ističe nova učesnica, Jelena iz… »
"Ne ide mi se u školu, ja sam nova Maja Marinković" Nova rijaliti učesnica otkrila detalje o starleti: Upoznala sam je u Budvi!…

"Ne ide mi se u školu, ja sam nova Maja Marinković" Nova rijaliti učesnica otkrila detalje o starleti: Upoznala sam je u Budvi!…

Kurir 24.08.2024
Ovih dana gotovo svakodnevno velika je gužva ispred zgrade televizije Pink na Dedinju gde budući učesnici rijaliti projekata ove medijske kuće dolaze na pregovore, potpisivanja ugovora i snimanje profila, kako bi sve bilo spremno do početka " Elite" koji… »
Nova sezona rijalitija na pomolu: Pogledajte ko je sve viđen ispred Pinka, uključujući poznatu pevačicu!

Nova sezona rijalitija na pomolu: Pogledajte ko je sve viđen ispred Pinka, uključujući poznatu pevačicu!

Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijalitija uskoro kreće, a ispred zgrade televizije Pink na Dedinju vlada velika gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore, potpisivanja ugovora i snimanje profila za nadolazeći rijaliti projekat "Elite", koji počinje 7… »
Nova učesnica Elite 8 liči na Dušicu Jakovljević! Keti povezuju s Ivanom Marinkovićem: "Ne plašim se Miljane"

Nova učesnica Elite 8 liči na Dušicu Jakovljević! Keti povezuju s Ivanom Marinkovićem: "Ne plašim se Miljane"

Telegraf 24.08.2024
Preporučujemo. Budući učesnici rijaliti programa "Elita 8" uveliko se spremaju za ulazak u popularni šou, a među njima je i Katarina Samardžić, poznata kao Keti Kuvarica. Na prvim pripremama za sezonu, Keti je izazvala pažnju zbog fizičke sličnosti sa… »

Vesti dana »