Povezane vesti
"Jako često sam plakala, a onda mi je stiglo pismo": Jelena Tomašević prvi put iskreno o teškom razdoblju u životu: Ovo joj je…
Blic 24.08.2024
Pevačica Jelena Tomašević retko iznosi detalje o svom privatnom životu, a gotovo je nikad nismo videli kako plače. Ni radosnice, pa čak ni one obavijene tugom suze Jelene Tomašević nemoguće je videti pred kamerama. Pop zvezda i kantautorka od samog… »
Jelena Tomašević prvi put o najtežem životnom razdoblju: Plakala sam svaki dan, a onda mi je stiglo PISMO na kućnu adresu
Story 24.08.2024
Ni radosnice, pa čak ni one obavijene tugom suze Jelene Tomašević gotovo je nemoguće pred kamerama videti. Pop zvezda i kantautorka od samog starta za javnost je stvorila jedan imidž kojeg se slepo drži. Daleko od toga da se ona pretvara ili pak glumi… »
Vesti dana »
MOL se oglasio: Nastavljamo proces kupovine ruskog udela u NIS-u
Sputnik pre 53 minutajoš 39 povezanih
Od danas nova veća primanja: Dobili su 6.000 dinara, a sada ih čeka još 65.000, evo i koga
NIN pre 2 satajoš 37 povezanih
Vriska, krv i borba u kokpitu: Šta se zna o incidentu na letu koji je skrenuo s rute ka Tel Avivu i sleteo u Saudijsku Arabiju
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Novi Sad: Obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Beta pre 43 minutajoš 10 povezanih
Gde je jutrus u Srbiji izmereno -2: RHMZ se hitno oglasio, tokom dana preokret, uključen žuti meteoalarm
NIN pre 4 satijoš 27 povezanih