Povezane vesti
"Imam sponzore, to su oženjeni muškarci" Tiktoker šokirao izjavom u emisiji uživo: Napišem da mi pošalje 500-1,000€ i on…
Kurir 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je javnost kada je u emisiji uživo izjavio da živi od sponzora, a da su to oženjeni muškarci. Luka je govorio o zaradi snimajući lajvove na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na kontroverzan… »
"Sponzori su mi oženjeni muškarci": Srpski tiktoker šokirao u emisiji uživo, evo šta mu traže za uzvrat: "Mesečno zaradim…
Blic 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je u emisiji uživo kada je rekao da ima sponzore koji su oženjeni muškarci. Lepi Luka progovorio je o zaradi na lajvovima na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na kontroverzan način. - Za… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje za ceo region! Balkan pregoreva: Crveni meteoalarm i temperature koje mogu da ubiju!
Alo pre 30 minutajoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

"Naš lav, veliki borac i veliki čovek..." Potresna objava kluba u kojem je igrao fudbaler koji je preminuo nakon udara groma
Kurir pre 29 minutajoš 17 povezanih

Rusija tvrdi da je u poslednja 24 časa Ukrajina izgubila skoro 1.400 vojnika na frontu
Beta pre 10 minutajoš 117 povezanih

Blagojević: Želimo da produžimo maksimalan učinak, Napredak uvek neugodan protivnik
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih