Povezane vesti
"Imam sponzore, to su oženjeni muškarci" Tiktoker šokirao izjavom u emisiji uživo: Napišem da mi pošalje 500-1,000€ i…
Kurir 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je javnost kada je u emisiji uživo izjavio da živi od sponzora, a da su to oženjeni muškarci. Luka je govorio o zaradi snimajući lajvove na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na… »
"Sponzori su mi oženjeni muškarci": Srpski tiktoker šokirao u emisiji uživo, evo šta mu traže za uzvrat: "Mesečno…
Blic 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je u emisiji uživo kada je rekao da ima sponzore koji su oženjeni muškarci. Lepi Luka progovorio je o zaradi na lajvovima na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na kontroverzan način. -… »
Vesti dana »
U kafani upoznala bračni par koji joj je platio prvi album: Jovana progovorila o novcu, jednu čokoladu jelo njih osmoro
Mondo pre 38 minutajoš 66 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 4 satijoš 32 povezane
Tabaković: Inflacija u granicama cilja, rast BDP-a ove godine 3,8 odsto
Nova ekonomija pre 1 satjoš 23 povezane
Novi šef Pentagona: Voditelj na Foksu, protivnik „woke“ kulture i učešća žena u borbenim aktivnostima
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane