Povezane vesti
"Imam sponzore, to su oženjeni muškarci" Tiktoker šokirao izjavom u emisiji uživo: Napišem da mi pošalje 500-1,000€ i…
Kurir 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je javnost kada je u emisiji uživo izjavio da živi od sponzora, a da su to oženjeni muškarci. Luka je govorio o zaradi snimajući lajvove na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na… »
"Sponzori su mi oženjeni muškarci": Srpski tiktoker šokirao u emisiji uživo, evo šta mu traže za uzvrat: "Mesečno…
Blic 24.08.2024
Popularni tiktoker Lepi Luka šokirao je u emisiji uživo kada je rekao da ima sponzore koji su oženjeni muškarci. Lepi Luka progovorio je o zaradi na lajvovima na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj se javnosti predstavio na kontroverzan način. -… »
Vesti dana »

Pripadnik vojske koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba, osuđen na 12 godina zatvora
Insajder pre 16 minutajoš 19 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika osnovnih škola
Nedeljnik pre 11 minutajoš 14 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Pretučen sin nekadašnjeg načelnika novopazarske policije
Sandžak press pre 16 minutajoš 19 povezanih