Povezane vesti
"Otac mi je lomio kosti" Zvezda Granda ulazi u "Elitu 8": Na dan njegove sahrane sam uhapšena na aerodromu, skinuli su me…
Kurir 24.08.2024
Polako se približava početak najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima, a juče je Matea Stanković stala pred medije, kada je bila na snimanju profila na Pinku. Na samom početku prokomentarisala je intimne odnose u rijalitiju, pred kamerama. View… »
Pevačica raskinula s devojkom, SAD ulazi u elitu! Kraljica bakšiša otvorila dušu: Ja sam biseksualka i trenutno sam sama!
Kurir 24.08.2024
Pevačica Matea Stanković, u medijima poznatija kao kraljica bakšiša, nedavno je priznala da je biseksualnog opredeljenja, i da je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa devojkom. Polako se približava početak najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Razgovori o evropskom putu Srbije i energetskoj bezbednosti
Euronews pre 37 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 12 satijoš 9 povezanih
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih
Vučić stigao u Brisel, kasnije prisustvuje radnoj večeri: Ima predlog za Fon der Lajen i Koštu
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih