Povezane vesti
"Kad je čula Miljanu, krenula je da pravi haos": Ivan Marinković žestoko potkačio bivšu: "Htela je da vidi ko je kod kuće"…
Blic 25.08.2024
Bivša supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, sinoć je napravila haos ispred zgrade u kojoj živi Ivan. Kako Ivan ističe, ona je pre vremena došla da uzme njihovog psa iako su se prvobitno dogovorili da to bude nedelja. - Rekao sam joj da dođe u nedelju… »
"Preti mi policijom" Jelena Ilić besnela ispred stana Ivana Marinkovića, progoni ga i uhodi! Otkrio šta se dešavalo ispred…
Kurir 25.08.2024
Bivša supruga Ivana Marinkovića. Jelena Ilić napravila je haos ispred zgrade u kojoj živi Ivan. Tim povodom se Ivan sada oglasio za medije i otkrio da mu Jelena već danima preti. - S obzirom na to da sam joj rekao da ću da joj vratiti Beku u nedelju, a… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u 11 opština u Srbiji, putevi prvog i drugog reda prohodni
Beta pre 23 minutajoš 29 povezanih
(Foto) Snežna mećava okovala ovaj deo Srbije! Slike sa lica mesta: Jak vetar nanosi sneg koji ne prestaje da pada, šleperima zabranjen saobraćaj
Blic pre 43 minutajoš 46 povezanih
"Neće da se rukuje? Ma, briga me": Sabalenka održala lekciju Ukrajinki koja joj nije čestitala
Mondo pre 8 minutajoš 28 povezanih
Iran upozorio Vašington da će uzvratiti na svaki napad udarima na Izrael i baze SAD
NIN pre 23 minutajoš 15 povezanih
Nemački ministar o Grenlandu: Međunarodno pravo važi za sve, uključujući SAD
NIN pre 3 minutajoš 15 povezanih