Повезане вести

"Кад је чула Миљану, кренула је да прави хаос" Иван Маринковић жестоко поткачио бившу: Хтела је да види ко је код куће

"Кад је чула Миљану, кренула је да прави хаос" Иван Маринковић жестоко поткачио бившу: Хтела је да види ко је код куће

Курир 25.08.2024
Бивша супруга Ивана Маринковића, Јелена Илић направила је хаос испред зграде у којој живи Иван. Како Иван истиче, она је пре времена дошла да узме њиховог пса иако су се првобитно договорили да то буде недеља. - Рекао сам јој… »
"Кад је чула Миљану, кренула је да прави хаос": Иван Маринковић жестоко поткачио бившу: "Хтела је да види ко је код куће"…

"Кад је чула Миљану, кренула је да прави хаос": Иван Маринковић жестоко поткачио бившу: "Хтела је да види ко је код куће"…

Блиц 25.08.2024
Бивша супруга Ивана Маринковића, Јелена Илић, синоћ је направила хаос испред зграде у којој живи Иван. Како Иван истиче, она је пре времена дошла да узме њиховог пса иако су се првобитно договорили да то буде недеља. - Рекао… »
"Прети ми полицијом": Огласио се Иван Маринковић након што је Јелена бесна дошла испред његовог стана - Открио шта се тачно…

"Прети ми полицијом": Огласио се Иван Маринковић након што је Јелена бесна дошла испред његовог стана - Открио шта се тачно…

Блиц 25.08.2024
Бивша супруга Ивана Маринковића, Јелена Илић, синоћ је направила хаос испред зграде у којој живи Иван. Тим поводом се Иван сада огласио за домаће медије и открио да му Јелена већ данима прети. - С обзиром на то да сам јој рекао… »
"Прети ми полицијом" Јелена Илић беснела испред стана Ивана Маринковића, прогони га и уходи! Открио шта се дешавало испред…

"Прети ми полицијом" Јелена Илић беснела испред стана Ивана Маринковића, прогони га и уходи! Открио шта се дешавало испред…

Курир 25.08.2024
Бивша супруга Ивана Маринковића. Јелена Илић направила је хаос испред зграде у којој живи Иван. Тим поводом се Иван сада огласио за медије и открио да му Јелена већ данима прети. - С обзиром на то да сам јој рекао да ћу да јој… »

Вести дана »