Povezane vesti
Milan već posrće, Fonseka navodi probleme
Sportske.net 25.08.2024
Trener fudbalera Milana Paulo Fonseka preuzeo je odgovornost za loše rezultate "roso-nera" na startu nove sezone u Seriji A, prenose italijanski mediji. Fudbaleri Milana su 17. avgusta u prvom kolu Serije A na svom terenu odigrali 2:2 sa ekipom Torina, a… »
Fonseka: Ja sam odgovoran za loše rezultate
Sportski žurnal 25.08.2024
Šef stručnog štaba Milana krivi sebe za slab učinak na početku sezone. Trener Milana Paulo Fonseka je preuzeo odgovornost za loše rezultate na startu sezone, prenose italijanski mediji. Njegovi učenici u prvom kolu na svom terenu su remizirali (2:2) s… »
Fonseka u očaju: Trener Milana preuzeo svu odgovornost za loše rezultate
Večernje novosti 25.08.2024
Trener fudbalera Milana Paulo Fonseka preuzeo je odgovornost za loše rezultate "rosonera" na startu nove sezone u Seriji A, prenose italijanski mediji. Foto: Profimedia Fudbaleri Milana su 17. avgusta u prvom kolu Serije A na svom terenu odigrali 2:2 sa… »
Fonseka: Ja sam odgovoran za loše rezultate Milana
B92 25.08.2024
Trener fudbalera Milana Paulo Fonseka preuzeo je odgovornost za loše rezultate "rosonera" na startu nove sezone u Seriji A, prenose italijanski mediji. Fudbaleri Milana su 17. avgusta u prvom kolu Serije A na svom terenu odigrali 2:2 sa ekipom Torina, a… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 54 povezane

Nbs donela novu odluku o kamatnoj stopi! Evo šta je uticalo na nju i da li će se menjati visina rata kredita
Kurir pre 7 minutajoš 18 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 58 minutajoš 114 povezane

Vlada Srbije usvojila – Minimalac od 1. januara 64.554 dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

Finski predsednik Stub sa suprugom u Kijevu: Evo o čemu će pričati sa Zelenskim
Blic pre 58 minutajoš 19 povezanih