Povezane vesti
"Ne moram ja ništa" Pavle Vuisić pred Titom odbio da obuče svečano odelo, a onda ga je maršal odveo u sporednu…
Kurir 25.08.2024
Ova neobična priča odigrala se jednog vrelog avgustovskog dana u Beogradu 1969. godine. Njeni akteri - proslavljeni i nadaleko čuveni bard srpskog glumišta Pavle Vuisić i maršal i doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike… »
(Video) "Ja ne moram ništa!" Evo kako je jedan od velikana srpskog glumišta javno odbio Josipa Broza! Na kraju je Tito…
Dnevnik 25.08.2024
Ova neobična priča odigrala se jednog vrelog avgustovskog dana u Beogradu 1969. godine. Njeni akteri - proslavljeni i nadaleko čuveni bard srpskog glumišta Pavle Vuisić i maršal i doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike… »
"Ja ne moram ništa": Pavle Vuisić javno odbio Tita, a onda ga je maršal odveo u sporednu prostoriju
Mondo 25.08.2024
Pavle Vuisić se samo jednom sreo sa Josipom Brozom Titom, a taj susret prepričava se i danas. Pavle Vuisić jedan je od velikana srpskog glumišta, a zbog svog specifičnog senzibiliteta i nesvakidašnjeg humora, iza njega su ostale anegdote koje se i… »
Vesti dana »
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah danas ispalio više od 180 raketa na Izrael; Iran: Spremamo se da odgovorimo Izraelu za napad prošlog meseca
RTV pre 2 satajoš 40 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane