Povezane vesti
"Ne moram ja ništa" Pavle Vuisić pred Titom odbio da obuče svečano odelo, a onda ga je maršal odveo u sporednu prostoriju...…
Kurir 25.08.2024
Ova neobična priča odigrala se jednog vrelog avgustovskog dana u Beogradu 1969. godine. Njeni akteri - proslavljeni i nadaleko čuveni bard srpskog glumišta Pavle Vuisić i maršal i doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije… »
(Video) "Ja ne moram ništa!" Evo kako je jedan od velikana srpskog glumišta javno odbio Josipa Broza! Na kraju je Tito zagrlio…
Dnevnik 25.08.2024
Ova neobična priča odigrala se jednog vrelog avgustovskog dana u Beogradu 1969. godine. Njeni akteri - proslavljeni i nadaleko čuveni bard srpskog glumišta Pavle Vuisić i maršal i doživotni predsednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije… »
"Ja ne moram ništa": Pavle Vuisić javno odbio Tita, a onda ga je maršal odveo u sporednu prostoriju
Mondo 25.08.2024
Pavle Vuisić se samo jednom sreo sa Josipom Brozom Titom, a taj susret prepričava se i danas. Pavle Vuisić jedan je od velikana srpskog glumišta, a zbog svog specifičnog senzibiliteta i nesvakidašnjeg humora, iza njega su ostale anegdote koje se i danas… »
Vesti dana »

Vučić se oglasio nakon sastank sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja tarifa, ali i novim investicijama (foto)
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

(Grafikon) od tropskih temperatura do mraza i snega! Dugoročna prognoza za jesen, mesec po mesec, a evo koliko dana će padati kiša
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 7 satijoš 2 povezane