Povezane vesti
Mužu se obraćala sa "vi": Naša voditeljka udata za košarkaša, javno poručuje: "Imam ja svoje ime i prezime. Nije mi…
Blic 25.08.2024
Predrag Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu… »
Mužu se obraćala sa "vi"! Naša voditeljka udata za košarkaša, javno poručuje: Nije mi glavna titula to što sam nečija…
Kurir 25.08.2024
Predrag Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu… »
Novinarka RTS-a smuvala Predraga Danilovića: Obraćala mu se sa "Vi", a ovo je njihova ljubavna priča
Mondo 25.08.2024
Predrag Danilović već dugo je u skladnom braku sa suprugom Snežanom. Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Saša Danilović i novinarka Svetlana Danilović upoznali su se sa svega 16 godina. Iz drugarstva se rodila i velika ljubav, a nakon nekoliko… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane