Povezane vesti
Mužu se obraćala sa "vi": Naša voditeljka udata za košarkaša, javno poručuje: "Imam ja svoje ime i prezime. Nije mi glavna…
Blic 25.08.2024
Predrag Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu košarkaš… »
Novinarka RTS-a smuvala Predraga Danilovića: Obraćala mu se sa "Vi", a ovo je njihova ljubavna priča
Mondo 25.08.2024
Predrag Danilović već dugo je u skladnom braku sa suprugom Snežanom. Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Saša Danilović i novinarka Svetlana Danilović upoznali su se sa svega 16 godina. Iz drugarstva se rodila i velika ljubav, a nakon nekoliko godina… »
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Nedeljnik pre 16 minutajoš 46 povezanih
Narednih deset dana u Srbiji i do 39 stepeni: Šta savetuju lekari i kada stiže blagi pad temperature?
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih
Najmanje 164 osobe poginule u snažnim zemljotresima u Venecueli, strah od daleko većeg broja žrtava
Vreme pre 1 satjoš 112 povezane
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 45 minutajoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 11 minutajoš 38 povezanih