Povezane vesti
Mužu se obraćala sa "vi": Naša voditeljka udata za košarkaša, javno poručuje: "Imam ja svoje ime i prezime. Nije mi…
Blic 25.08.2024
Predrag Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu… »
Mužu se obraćala sa "vi"! Naša voditeljka udata za košarkaša, javno poručuje: Nije mi glavna titula to što sam nečija…
Kurir 25.08.2024
Predrag Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu… »
Novinarka RTS-a smuvala Predraga Danilovića: Obraćala mu se sa "Vi", a ovo je njihova ljubavna priča
Mondo 25.08.2024
Predrag Danilović već dugo je u skladnom braku sa suprugom Snežanom. Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Saša Danilović i novinarka Svetlana Danilović upoznali su se sa svega 16 godina. Iz drugarstva se rodila i velika ljubav, a nakon nekoliko… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 44 minutajoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 14 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 14 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih

Skupština danas nastavlja rad, na dnevnom redu više predloga odluka
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih