Повезане вести
Бродолом на Сицилији: Зашто је јахта „Бајезијан" потонула за 16 минута
BBC News 25.08.2024
Брз развој догађаја усред ноћи који је оставио седам мртвих и запањио стручњаке. До поноћи прошле недеље, Матео Канија је седео на плажи која гледа на море код Портичела. Било је сувише топло за спавање. Овај 78-годишњак… »
Бродолом на Сицилији: Зашто је јахта „Бајезијан“ потонула за 16 минута
Данас 25.08.2024
До поноћи прошле недеље, Матео Канија је седео на плажи која гледа на море код Портичела. Било је сувише топло за спавање. Овај 78-годишњак, рибар од 10 године, видео је прве муње на хоризонту. „Чуо сам грмљавину и ветар, и… »
Јужне вести 25.08.2024
До поноћи прошле недеље, Матео Канија је седео на плажи која гледа на море код Портичела. Било је сувише топло за спавање. Овај 78-годишњак, рибар од 10 године, видео је прве муње на хоризонту. „Чуо сам грмљавину и ветар, и… »
Радио 021 25.08.2024
Брз развој догађаја усред ноћи који је оставио седам мртвих и запањио стручњаке. До поноћи прошле недеље, Матео Канија је седео на плажи која гледа на море код Портичела. Било је сувише топло за спавање. Овај 78-годишњак… »
Бродолом на Сицилији: Зашто је јахта "Бајезијан" потонула за 16 минута
НИН 25.08.2024
До поноћи прошле недеље, Матео Канија је седео на плажи која гледа на море код Портичела. Било је сувише топло за спавање. Овај 78-годишњак, рибар од 10 године, видео је прве муње на хоризонту. "Чуо сам грмљавину и ветар, и… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана