Povezane vesti
Brodolom na Siciliji: Zašto je jahta „Bajezijan" potonula za 16 minuta
BBC News 25.08.2024
Brz razvoj događaja usred noći koji je ostavio sedam mrtvih i zapanjio stručnjake. Do ponoći prošle nedelje, Mateo Kanija je sedeo na plaži koja gleda na more kod Portičela. Bilo je suviše toplo za spavanje. Ovaj 78-godišnjak, ribar od 10 godine… »
Brodolom na Siciliji: Zašto je jahta „Bajezijan“ potonula za 16 minuta
Danas 25.08.2024
Do ponoći prošle nedelje, Mateo Kanija je sedeo na plaži koja gleda na more kod Portičela. Bilo je suviše toplo za spavanje. Ovaj 78-godišnjak, ribar od 10 godine, video je prve munje na horizontu. „Čuo sam grmljavinu i vetar, i odlučio da… »
Brodolom na Siciliji: Zašto je jahta "Bajezijan" potonula za 16 minuta
NIN 25.08.2024
Do ponoći prošle nedelje, Mateo Kanija je sedeo na plaži koja gleda na more kod Portičela. Bilo je suviše toplo za spavanje. Ovaj 78-godišnjak, ribar od 10 godine, video je prve munje na horizontu. "Čuo sam grmljavinu i vetar, i odlučio da pođem… »
Radio 021 25.08.2024
Brz razvoj događaja usred noći koji je ostavio sedam mrtvih i zapanjio stručnjake. Do ponoći prošle nedelje, Mateo Kanija je sedeo na plaži koja gleda na more kod Portičela. Bilo je suviše toplo za spavanje. Ovaj 78-godišnjak, ribar od 10 godine… »
Južne vesti 25.08.2024
Do ponoći prošle nedelje, Mateo Kanija je sedeo na plaži koja gleda na more kod Portičela. Bilo je suviše toplo za spavanje. Ovaj 78-godišnjak, ribar od 10 godine, video je prve munje na horizontu. „Čuo sam grmljavinu i vetar, i odlučio da… »
Vesti dana »
Povećan intenzitet saobraćaja, smanjena vidljivost na državnim putevima
Euronews pre 4 satijoš 24 povezane
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih
Vučević: Sastanak sa prosvetarima 9. januara, možemo da rešimo sve do početka drugog polugodišta
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 5 satijoš 20 povezanih