Povezane vesti

Đedo s Bjelašnice u 70. Sišao u čaršiju na ljubavni sastanak! Prvo pitala za penziju i ima li auto, a njegov odgovor se…

Đedo s Bjelašnice u 70. Sišao u čaršiju na ljubavni sastanak! Prvo pitala za penziju i ima li auto, a njegov odgovor se…

Kurir 25.08.2024
Kao mlad bio je, veli, okat i plećat. Oženio se u šesnaestoj, čitav je život radio, i u fabrici, bio metalac, bravar, a kasnije ljudima pravio kapije od kovanog gvožđa... Danas živi na Bjelašnici, u planini, u modernoj kući koja je cakum-pakum… »
Deka iz Bosne izašao na prvi ljubavni sastanak posle 20 godina: "Pitala me koja kola vozim i kolika mi je penzija" (video)

Deka iz Bosne izašao na prvi ljubavni sastanak posle 20 godina: "Pitala me koja kola vozim i kolika mi je penzija" (video)

Blic 25.08.2024
Ranije su se mladi ljudi venčavali ranije, čak i pre nego što postanu punoletni. Drugačije je to vreme bilo. Tako se i ovaj deka, Ibrahim Velić (70) iz Bjelašnice, oženio sa samo 16 godina i sa izabranicom proživeo lepe godine. Dobili su decu… »
Ljubavni sastanak koji se prepričava: Deka sa Bjelašnice sišao u čaršiju na spoj, ona pitala za penziju i kola, njegov…

Ljubavni sastanak koji se prepričava: Deka sa Bjelašnice sišao u čaršiju na spoj, ona pitala za penziju i kola, njegov…

Večernje novosti 25.08.2024
KAO mlad bio je, veli, okat i plećat. Oženio se u šesnaestoj, čitav je život radio, i u fabrici, bio metalac, bravar, a kasnije ljudima pravio kapije od kovanog gvožđa. Foto: Jutjub printskrin/ALEN AVDIĆ Danas živi na Bjelašnici, u planini, u… »

Vesti dana »