Повезане вести

"Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО градилишту" Председник Вучић обишао радове, открио шта је понео мајсторима да се…

"Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО градилишту" Председник Вучић обишао радове, открио шта је понео мајсторима да се…

Курир 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је радове на градилишту ЕКСПО центра, и донео окрепљење мајсторима који су на терену. 02:19 Александар Вучић на градилишту Експоцентра - Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО… »
Вучић са радницима на градилишту Експо: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености

Вучић са радницима на градилишту Експо: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености

Политика 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Експо у Сурчину где је разговарао са радницима, како би им се захвалио на труду и посвећености томе да сви радови буду завршени на време. "Посетио сам наше вредне… »
Вучић обишао раднике на градилишту експо и донео им освежење Срећан сам што тако вредне неимаре имамо(фото)

Вучић обишао раднике на градилишту експо и донео им освежење Срећан сам што тако вредне неимаре имамо(фото)

Дневник 25.08.2024
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште ЕКСПО у Сурчину где је разговарао са радницима, како би им се захвалио на труду и посвећености томе да сви радови буду завршени на време. "Посетио сам наше… »
Вучић са радницима на градилишту ЕКСПО: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености

Вучић са радницима на градилишту ЕКСПО: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености

РТВ 25.08.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште ЕКСПО у Сурчину где је разговарао са радницима, како би им се захвалио на труду и посвећености томе да сви радови буду завршени на време. "Посетио сам наше… »
"Донео сам им, а шта друго, него сендвиче и јабуке": Вучић обишао градилиште ЕКСПО центра (фото, видео)

"Донео сам им, а шта друго, него сендвиче и јабуке": Вучић обишао градилиште ЕКСПО центра (фото, видео)

Блиц 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште ЕКСПО центра, у Сурчину. - Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО градилишту, донео им, а шта друго, него сендвиче и јабуке и уживао у разговору са њима - написао је… »
Вучић однео сендвиче радницима "Експо": Биће мука да се стигне све, али не можемо да се обрукамо

Вучић однео сендвиче радницима "Експо": Биће мука да се стигне све, али не можемо да се обрукамо

Радио 021 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас, говорећи о радовима за специјализовану међународну изложбу "Експо" која ће 2027. године бити одржана у Београду, да ће "бити мука да се стигне све". Додао је да ипак верује да… »
Вучић са радницима на градилишту ЕКСПО: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености (ВИДЕО)

Вучић са радницима на градилишту ЕКСПО: Бескрајно вам хвала на труду и посвећености (ВИДЕО)

Еуроневс 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште ЕКСПО у Сурчину где је разговарао са радницима, како би им се захвалио на труду и посвећености томе да сви радови буду завршени на време. "Посетио сам наше вредне… »
Вучић обишао раднике на градилишту Експо центра: Бескрајно вам хвала на труду

Вучић обишао раднике на градилишту Експо центра: Бескрајно вам хвала на труду

РТС 25.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је градилиште Експо у Сурчину где је разговарао са радницима. Захвалио им је на труду и посвећености да сви радови буду завршени на време. Биће мука да се стигне све, али верујем да ћемо… »
Вучић обишао градилиште ЕКСПО: Донео сендвиче и јабуке; "Вредно се ради, без прекида у више смена" ФОТО/ВИДЕО

Вучић обишао градилиште ЕКСПО: Донео сендвиче и јабуке; "Вредно се ради, без прекида у више смена" ФОТО/ВИДЕО

Б92 25.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је градилиште ЕКСПО центра. "Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО градилишту, донео им, а шта друго, него сендвиче и јабуке и уживао у разговору са њима. Ови дивни људи раде… »
Вучић посетио неимаре на градилишту ЕКСПО: Бескрајно им хвала на труду и посвећеност

Вучић посетио неимаре на градилишту ЕКСПО: Бескрајно им хвала на труду и посвећеност

Телеграф 25.08.2024
Посетио сам наше вредне неимаре на ЕКСПО градилишту, донео им, а шта друго, него сендвиче и јабуке и уживао у разговору са њима. Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште #ЕКСПО центра и заједно са радницима… »

Вести дана »