Повезане вести

Пожар на планини Коњух у БиХ приближио се хотелу Мушка вода, ситуација алармантна

Пожар на планини Коњух у БиХ приближио се хотелу Мушка вода, ситуација алармантна

РТВ 25.08.2024
САРАЈЕВО/БАЊАЛУКА - Ситуација у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара, јавља Кликс.ба. Пожар тренутно гасе радници… »
Алармантна ситуација на североистоку БиХ: Пожар на планини Коњух приближио се хотелу

Алармантна ситуација на североистоку БиХ: Пожар на планини Коњух приближио се хотелу

Еуроневс 25.08.2024
Ситуација у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара, јавља Кликс.ба. Пожар тренутно гасе радници јавног предузећа "Шуме… »
Разбуктао се пожар на планини Коњух: Ситуација алармантна, ватра се приближила хотелу: "у паници сам, не знам шта да радим"

Разбуктао се пожар на планини Коњух: Ситуација алармантна, ватра се приближила хотелу: "у паници сам, не знам шта да радим"

Блиц 25.08.2024
Ситуација у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара. Пожар тренутно гасе радници јавног предузећа "Шуме ТК Кладањ", а… »
Гори: "Алармантно је"

Гори: "Алармантно је"

Б92 25.08.2024
Ситуација у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара, јавља Кликс.ба. Пожар тренутно гасе радници јавног предузећа "Шуме… »
Пожар на Коњух планини приближио се хотелу, ситуација алармантна

Пожар на Коњух планини приближио се хотелу, ситуација алармантна

Телеграф 25.08.2024
Препоручујемо. Ситуација у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара, јавља Кликс.ба. Пожар тренутно гасе радници јавног… »
Алармантна ситуација на коњуху: Ватрена стихија се приближила хотелу Мушка вода

Алармантна ситуација на коњуху: Ватрена стихија се приближила хотелу Мушка вода

Вечерње новости 25.08.2024
СИТУАЦИЈА у вези са пожаром на планини Коњух на североистоку БиХ је крајње алармантна јер се ватрена стихија приближила и хотелу "Мушка вода" на око 300 метара. ПОЖАР Село Вучија на граници са Црном Гором, Фото Д. Цураћ Пожар… »

Вести дана »