Povezane vesti
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Glas Zaječara 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih „otkrili“ prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
N1 Info 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Novi magazin 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića pravljeni po matrici iz Jajinaca: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Nova 25.08.2024
: Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Vesti dana »
Popravljen dalekovod, Ivanjica ponovo ima struju, popravlja se situacija i u drugim zapadnim okruzima
Sputnik pre 0 minutajoš 27 povezanih
Ledeni talas okovao Srbiju, u 11 opština proglašena vanredna situacija
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 36 povezanih
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 3 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih
Glušac: Imamo motivaciju da pobedimo Španiju, nemamo više prava na kiks
RTV pre 20 minutajoš 41 povezana