Povezane vesti
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Glas Zaječara 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih „otkrili“ prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
N1 Info 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Novi magazin 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića pravljeni po matrici iz Jajinaca: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Nova 25.08.2024
: Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Vesti dana »
Borba sa vremenom na Elbrusu: Spasioci evakuisali tela dvojice planinara, potraga se nastavlja
Sputnik pre 15 minutajoš 46 povezanih
Iran: Ni američkim zvaničnicima nije jasna strategija Vašingtona; Netanjahu: Dolazim u Njujork, odgovoriću na optužbe protiv Izraela
RTS pre 35 minutajoš 32 povezane
SAD i Iran obustavili vojne operacije, Teheran optužuje Ukrajinu za napad na brod
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Sutra duža čekanja na granici sa Grčkom zbog štrajka carinika
Nova ekonomija pre 2 satajoš 21 povezana