Povezane vesti
Svi "atentati" na Vučića: Mnogo buke, bez osumnjičenih i optuženih, "neka lica i neki prostori"
Radio 021 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Glas Zaječara 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih „otkrili“ prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Svi atentati na Aleksandra Vučića: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
N1 Info 25.08.2024
Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Novi magazin 25.08.2024
Svi atentati na Aleksandra Vučića pravljeni po matrici iz Jajinaca: Mnogo propagandne buke, nula osumnjičenih i optuženih
Nova 25.08.2024
: Broj atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je ili on najavio u svojim obraćanjima ili su ih "otkrili" prorežimski mediji odavno je dvocifren. Predstavnici vlasti i sam predsednik Republike nikada svoje tvrdnje nisu potkrepili nekim… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih